Tuesday, September 8, 2009

Home » » Nade Nook free shawl

Nade Nook free shawl

giveaway yang sangat simple yang ibu penah masuk... so, kawan2.. kalo nak shawl free.. klik kat banner tu... pastu ikut jer apa yang perlu dibuat... tarikh tutup pada 12 Sept 2009.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

5 kawan ibu yang hebat:

Qistina's Mama n Abah said...

Try join gak la kak yong!

isabelle said...

kakyong ni, ligat tul bab2 contest/giveaway. good luck!

Ina Hashim said...

mana result contest main air tuh kakyong...berdebar menunggu nih...kihkihkih

rossizam said...

giveway plak..rajin yer kak yongf..

Ummi Salsabila said...

nak nak nak.....:p

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .