Wednesday, September 23, 2009

Home » » Salam Aidil Fitri - kadraya untuk semua

Salam Aidil Fitri - kadraya untuk semua

**STICKY**

new N3.. sila scroll ke bawah ya

Buat semua kawan ibu & pengunjung blog Catatan Ibu.. sudilah menerima kad ucapan maya ini. Tanda ingatan dari ibu buat semua.

Ini pula kad raya ibu terima daripada kawan2 ibu.. Terima kasih.. semoga bergembira di hari raya... & berhati2 dalam perjalanan...


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

34 kawan ibu yang hebat:

zieha said...

salam k.yong..camne persiapan raya tahun nie?..harap2 semuanya berjalan dengan lancarnya..nnti amik kad raya kt rumah zieha ye..
zieha dah amik dah kad raya k.yong..tks..:)
esok2 zieha gantung k.
selamat hari raya n maaf zahir batin dari kami sekeluarga..0-0 :D

nza said...

salam, kak nza dh ambik n tgh wat koleksi utk n3 dkt raya nnti...TQVM kak yong n slmar hari raya. Jgn lupa ambik kad dr kak nza gak..

CINTAMANISZ Lite said...

Dah amek kad raya kakyong. Sila ler amek kadraya sy kalo sudi..

kakyong said...

zieha & kak nza..
kad u all berdua dah ambil & tepek di n3 ini..

MaMaSyAzA said...

kak yong jgn lupa amiks kad raya kat umah su..selamat hari raya aidilfitri, maaf, zahir & batin

azlina said...

salam kak yong...
kak ina mai ambil kad raya ni..terima kasih na yong ingat kat akk...

Ummi Hanie said...

Salam kakyong..
wah jalan2 langkah kanan ler..dpt kad raya..timekaseh...selamat berpuasa dan slmt mnyambut Aidilfitri..di ipoh ke?

Nadiah Sidek said...

terima kasih kakyong! nnt nadiah ambil ye ;)

AziE-rAh said...

Salam lebaran...
Kak Yong, saya ambik kad raya tue nah...
TQVM.

ummumishkah said...

terima kasih kak yong! Dah tempek kat blog dah... :)

ummumishkah said...

kak yong,
InshaAllah kami kerja sampai jumaat..
Dan jgn lupa ambik kad raya dari kami sekeluarga kay di JL Bunch Cafe! :)

MaMaMiE said...

Salam Aidilfitri kak yong,

Sat lagi makmi tempek erk.

Zety Zin said...

terima kasih kakyong! akanku tepek di blog nanti.
Selamat Hari Raya!!

Yati said...

Kakyong, Yati amik card ya. Timasih.
Kad raya kat blog Yati tu, Yati buat guna Photoshop. Potong gambar pula guna eraser dan magic wand tool. Gambar masjid guna brush. Banyak brush Photoshop free boleh download. Search je kat google free islamic photoshop brushes. :)
)
)

atty's said...

kyong kty ,..amik ye card nye ..

sya said...

thanks kak yong..
nanti saya tepek kat blog ye...
tak reti lah nak buat kad raya ni.. huhu

Ummi Salsabila said...

dah ambik kad raya.tenkiu kak yong..:)

kakyong said...

salam & terima kasih pada yg sudi ambil..

utk sya.. mudah ajer nak buat sya.. kaedah yg senang sekali.. ambil foto family.. guna lah foto editing, photoscape, paint pun boleh, @ picasa3.. kemudian masukkan text.. pilih font text yg berkenan.. pastu save & uploadkan..

Syuhada Kamal said...

salam kak yong,
saya dah ambil kad raya..tq banyak2..selamat hari raya., maaf zahir batin buat kak yong sekeluarga..:)

yatie chomeyl said...

dtg mengutip kad raya dgn semangatnyer hehe

izan ishak said...

izan dah amik kad raya kakyong...
selamat hari raya, maaf zahir batin!

DNNA said...

Waaaaaah, ada kad raya ya ...
Thanks a million KY !!!
Senyum sokmo :)

asmieyra said...

salam.... kak yong sudilah jemput ker umah.. amik kad raya...http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/
buat pengunjung juga..sudi-sudiler amik yer..tuk sahabat alam maya kue...

fiza said...

Salam kak yong, fiza dah amik kad raya tau, mekasih :)

lia said...

kak yong, lia da letak kad raya kak yomg d blog.... terima kasih...

Salam Aidilfitri dari kami sekeluarga....

Orked said...

salam kak yong...kite dah amik kad raye kak yong...
nanti amik kad raya kite lak yer....

Selamat hari raya

Precious said...

Selamat Hari Raya buat Kak Yong sekeluarga. Semoga hepi beraya bersama keluarga tercinta.

miela77 said...

Salam..kakyong iela da amik n tepek kat blog..meh amik iela nyer lak..tapi x reti nak combine gambar lagi..tu je yang termampu. meh join contest iela gak..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Salam Aidil Fitri 1430H buat Kak Yong sekaluarga!!

Maaf Zahir Batin...

p/s: mama pun BZ 3/4 menjak ni....

ibu_umairah said...

~selamat hari raya aidilfitri~berhati-hati dalam perjalanan nanti~

tq,k.yong bagi kite kad....

zh-ena said...

selamat hari raya utk kak yong sekeluarga
maaf zahir & batin

Ila said...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin....

10 said...

ok kakyong... kad raya dah tempek ... tima kasih byk...

Mama Nazhan said...

Selamat hari raya kakyong... saya pun takdan nak buat kuih raya taun ni,.,, nazhan sentiasa sabotaj...hehehe...
saya takde kad raya maya laa...maklumlah tak popular...so tak penting la kan? camner kakyong bila kita nak buat gathering? musim raya ni lagi menarik...cumanya kelas saya masih berbaki sehingga next weekend...lepas tu merdeka dan exam...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .