Thursday, September 10, 2009

Home » , » Finally.. pemenang contest Jom Main Air bersama

Finally.. pemenang contest Jom Main Air bersama

Sebelum ibu umumkan pemenang, ibu ingin kan maklumkan bahawa penilaian markah adalah seperti berikut :
  • 80% adalah daripada penilaian yang telah dibuat oleh 5 orang juri. jadi markah adalah average daripada penilaian ke 5-5 juri.
  • 10% adalah daripada pemilihan mata en ayah.. so mana aksi yang en ayah berkenan, maka dapat lah extra 5 markah. 2 kali pemilihan, pusingan 1 finalist top 8 & pusingan 2 untuk 4 pemenang.
  • 5% adalah markah ehsan dari ibu, markah telah dimasukkan semasa pemilihan finalist top 8
  • 2% adalah markah dari juri yang dilantik pada saat2 akhir, adik ibu yang tinggal di Kepong, ini adalah kerana setelah en ayah membuat pemilihan kali ke2.. terdapat persaingan antara tempat 4 & 5.
jumlah keseluruhan markah adalah 97. tak cukup 3 markah untuk menjadikannya 100. Ini adalah kerana ibu hanya ingin mengimbangkan kedudukan no 4 & 5, jadi juri terakhir ibu beri 2 markah jer.

Jadi, setelah semua markah diambil kira maka...pemenangnya adalah seperti dibawah.. ibu combine kan jer foto2..
Pemenang kategori anak lelaki
.
.
.
.
.
.
.
.
Pemenang kategori anak perempuan
.
.
.
.
.
.
.
.
TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG..
dan hadiah-hadiahnya sila intai di entri hadiah contest
Dan sebagai bonus.... heheh.. tetiba ade bonus pulak.. sedikit kejutan.. last minit ibu decide untuk pilih pemenang untuk FEVERET foto.. kiranya foto ni memang betul2 nampak hepi main air.. dan ibu pun sangat2 harap foto2 ni leh menang.. tapi hampa lah pulak.. markahnya sipi2 jer.. actually kedua2 foto ini adalah feveret en ayah juga.. jadi bila ibu dah finalist foto2 yang menang.. en ayah cakap kenapa bukan yang.... dot dot dot tu... hadiahnya ibu belum decide lagi, sebab baru malam tadi bincang pasal ni. Insya Allah, ibu akan usahakan.. walau tak seberapa..
jadi.. ini lah mereka yang terpilih sebagai pemenang feveret foto.
.
.
.
.
.
.
.
.
Selain daripada itu, mereka ini pula pemenang hadiah misteri..
  • P 01 Syayassir
  • P 11 Watie Aziz
  • P 22 Haiza
Kepada semua peserta, ibu ucapkan terima kasih kerana sudi memeriahkan contest pertama yang ibu anjurkan. Pemenang2 pula, sila emailkan nama, alamat & contact no kepada kakyong72 at gmail dot com. Insya Allah, hadiah akan dihantar dalam tempoh 1 - 2 minggu.
nota kecik : Ibu plan nak buat contest lagi.. kali ni tepek foto jer... agak2 ade ke yang sudi nak jadi penaja contest ibu. hehehe.. ibu pun belum memulakan lagi pencarian untuk penaja ni.. tapi Insya ALlah, selepas hari raya lah kot.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

18 kawan ibu yang hebat:

Hanz said...

Yes!Me orang pertama bagi komen pengumuman contest ni! Thanks kakyong inform kat shoutbox. Happy ni... Congrats kepada semua pemenang! :D

mama erfan said...

menang faveret foto!!!! hoyeh2...tq kak yong, buat contest ni...alhamdulillah!hihi

rossizam said...

thanks kak yong..menang feveret foto..dan lagi seronok pertama kali sertai contest dah menang..wlpun tak menang no 1..thanks a lot..ni yang buat semangat nak sertai contest lagi ni..

Ina Hashim said...

:X
alhamdulillah..menang tempat ke 2...mekasih bebanyak buat sumer juri dan penaja..dan paling utama mekasih bebanyak buat BIB sbb anjur contest nih

Rozy said...

kak yong!!!
i lebiu!! i lebiu semua juri2..
cam xcaya lak nih.. bermimpikah rozy nih..
terima kasih semua...

syahadah said...

kalah la..takpe try lagi next time.tahniah pd pemenang ..

ibu_arifa said...

tahniah kpd pemenang..ada tambahan hadiah lg tuh.. baik sungguh hati kak yong nih.

Fazahra Life said...

tahniah kepada pemenang contest...

E.L.I.Z.A said...

alhamdulillahh...no 2..yeay!
tQ kakyong..nnt eli emel my details ye..

God Blessed >_<

miela77 said...

Alahai, gambar yg iela aim jadi johan x tersenarai langsung..sayang2...huhuhu

♥cybermummy♥ said...

Tahniah pada semua pemenang!! :D

sya said...

tahniah untuk semua pemenang..
thanks kak yong untuk hadiah misteri.. :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Misteri betul ni....tetiba bleh dapat hadiah misteri...thanks kak yong...tak sia2 join...Alhamdulillah

Watie said...

tq kak yong, nanti watie emelkan info yang kak yong nak kay ..

tahniah semua pemenang contest!!:)

Nadiah Sidek said...

congrats to all winners! nadiah tak tgk pun markah sape plg tinggi lps bg markah dulu...terus hntr ke kakyong je. hihi

adianiez AIDA said...

kalau la aida tau yg main air dgn baldi pun bleh masuk, da masuk da.
pemahaman aida --> swimming pool / pantai...

10 said...

tahniah pada suma pemenang...

kakyong said...

hanz,
Alhamdulillah, dah selesai contest ni..
sekali buat contest terasa nak buat lagi pulak.. hahah..

mama erfan/ross,
hadiah tak sempat cari lagi.. smlm g kuala pun tak sempat singgah cari barang..

Hez,
rezeki alysha tu..

Rozy,
lupa nak kabo dlm emaill.. kakyong tak dpt buka blog rozy.. :(
kuor header jer.. uhukkk.. tak tahu ler apa yg tak kena lately ni..

hada,
Insya Allah.. lepas raya kakyong buat contest lagi.. :D

ibu_arifa/fazahra/miela77/nadiah/shira,
terima kasih sudi jadi juri... bg buahtgn kuih raya boleh tak.. heheheh... tp nadiah jauh, camner nak antor.... ;;) jgn lupa emailkan alamat rumah.. kalo tak sempat sebelum raya, selepas raya pun boleh kan..

Eliza,
rezeki anak2...

cybermummy,
ku tertunggu penyertaan dari mu, tapi tak kunjung tiba.. next contest masuk tau...!!

sya,
kakyong byk berhutang dgn sya ni... hahahaha... :))

Haiza/watie,
tunggu yer..

aida,
asal nama main air.. ;)
kakyong pun silap tak explain dgn jelas.. xper.. next contest masuk ya..

aten,
sila jgn lupa utk join contest akan dtg...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .