Thursday, September 24, 2009

Home » » n3 Giveaway Ramadhan Syawal & Anak-anak

n3 Giveaway Ramadhan Syawal & Anak-anak

**STICKY**
n3 baru sila scroll ke bawah ya
Entri ini ibu khususkan untuk kompilasikan semua n3 peserta bagi Giveaway Ramadhan Syawal & anak2.. kawan2 ibu, sila lah jengah.. mana tahu ade perkongsian yang dapat memberi manafaat.
  1. Asmieyra
  2. Fizah
  3. Suhana Shahril
  4. Anamarza
  5. Mommy Lyna MySuperKids
  6. Sitisifir Supernova
  7. UmmiKhayra




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

10 kawan ibu yang hebat:

asmieyra said...

alahai kiter jer, seganyer..huhuu.. nampak sgt over excited post awalkan...sorry sis, awal plak. alamak terlebih sudah..

Fizah said...

suke baca entry asmieyra..rasa cam tak layak je nk join...tp nk join jugak..camno tuh...hehehe

kakyong said...

Fizah,
give urself a try.. mana tahu ade pekongsian yg menarik... meh mari2 join..

Fizah said...

join sudaa :D

anamarza said...

kak yong..contest slow skit eik ..tak pe dah dekat nak tutup nanti ramai la yg join...

Suhana Shahril said...

Cuba jangan tak cuba...
Masuk jangan tak masuk..
Hehehe...

asmieyra said...

fizah> story mori kite atas pengalaman lalu, takde pa ler.simple jer.a da yg lg berbakat kat luar sn.. join jelah .have fun only..

asmieyra said...

so mari meriahkan contest kak yong nie...lets go...

ummu_abdullah said...

Alhamdulillah dah ada 3 peserta... terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi menyertai contest nih...

NURUL IZZA said...

salam kakyong..menjd silent reader setelah sekian lm..skrg ms tuk tonjolkn diri..sila meriahkn contest kakyong yg sentiasa bercontest..;;)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .