Sunday, September 13, 2009

Home » » Di sini kisah coklat ku bermula

Di sini kisah coklat ku bermula

.
hari tu dah masuk satu n3.. ibu letak foto anis yang comot bermalasan makan coklat sambil baring.

Kali ini foto Aliya pulak. tapi aliya tak cukup berlemus makan coklat.. makan sopan sangat... cuba lagi bagi comot2 sikit.. tapi sebab angin ibu memang nak juga masukkan foto ALiya untuk contest ni.

Malam ini pada jam 11.59 malam contest ini akan ditutup.

kalo rasa sempat lagi, meh lah join contest anjuran sitisifir supernova & coklathalal, sila klik pada banner di bawah.


Hadiah adalah ditaja oleh http://coklathalal.com

Hadiah pertama :
Praline Chocolate : Super Premium Chocolate (48pcs) + Panned Chocolate


Hadiah tempat kedua : Praline Chocolate : Premium Chocolate (32pcs) + Kurma Chocolate(24pcs)

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

5 kawan ibu yang hebat:

Rozy said...

anak2 kak yong tomeyy laaa..
geramss..

Ummi Salsabila said...

comelnye!!!!! xde pic aufa mamam cekelatla..:(

Sitisifir10 said...

Hihi,,aleya ini kompem comel...ndak2 kalau bertocang!!

syahadah said...

comotnyaa..tp daku terpesona dgn dagunya yg runcingg

adianiez AIDA said...

comot tapi comel sgt.
good luck.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .