Thursday, September 3, 2009

Home » » Ramadhan Giveaway by Zue Art Creation

Ramadhan Giveaway by Zue Art Creation

Hari ni ibu menjalankan misi berjalan2 ke blog kawan2 yang telah lama ibu tak jengah.. mostly ke blog kawan2 ibu yang tak tinggalkan komen tapi rajin jugak le singgah kat blog ibu.. sambil blogwalking, terjumpa pulak dengan giveaway ni.. yang dianjurkan oleh Zue Art Creation
Zuraini (si empunya blog) menawarkan 2 hadiah yang istimewa.. tapi hadiah yang 1st tu hanya untuk kawan2 blogger yang dok di Qatar jer... meh sini tengok hadiah yang sangat spesel ni... english stail lagi.. decaupage shelf cabinet...

Ibu ni dok kat Malaysia.. jadi memang takde harapan lah nak dapat hadiah kat atas ni.. jadi harapan ibu hanya pada tote beg ini..
senang je nak join giveaway ni...
3 easy ways to win Ramadhan Giveaway:
1. just leave your comment about this post .. and don't forget to leave ur blog name/email
2. Make a post about this giveaway in your blog and link back my blog
3. u may enter as many comment as u want... the last date of entry is on 22nd Sept 2009, and i'll annouce it on 25th Sept
kawan2 ibu.. apa lagi.. jom klik sini, zue art creation sama-sama memeriahkan nya..

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

11 kawan ibu yang hebat:

Nadiah Sidek said...

good luck kakyong! nadiah tak join apa2 contest/giveaway pun lg. nnt2 la kalau tiba2 angin rajin dtg nnt :p

nadnye said...

berkobar-kobar msk contest yea.. good luck

nikhazifah said...

kakyong, kalo ade rezeki dh dap beg tu nanti, jangan lupa tayang kat blog..hohoho..

atty's said...

salam kyong..adiahnya mmg berbaloi2..
kty doakan semoga kakyong berjaya ..

Noy said...

good luck,kyong..noy tak masuk cos tak nak tgk komen yg mention malaysian jer dpt ikut..tu yg sedih tu..

chempaka said...

kak yong cantik nye hadia dia ...

asmieyra said...

specailkan hadiahyer,teruja btui...huhuu

kakyong said...

Nadiah,
x per.. slow-slow.. nanti kalo angin nak bercontest mari.. memang kemaruk.. kalo boleh semua contest nak masuk.. percayalah... lebih2 lagi bila memang.. hadiah tu x lah kesah sgt.. tp perasaan dapat MENANG tu... :))

nadnye
sifu contest... ni baru nak warm up semula... dah sebulan lebih dok diam2.. kali ni coba nak ligat semula... ihikkk :)


kakty,
kakyong ade peluang utk beg tu jer.. kalo dok Qatar kan best,, leh dpt rak ala2 vintage tu...

Noy,
dia tak mentioned pun malaysian.. so .. mari lah join...

Chem,
hadiah rak tu.. pakat tengok jer lah.. :))

asmieyra,
beg tu pun memang cantik... menjadi pujaan jugak tu... :p

MaMaSyAzA said...

gudluck kak yong..memang cantik pun bag tu

Advertise Company said...

i thinks it's not fair that the art creation option for rock band 2 for wii, isn't fair. we don't get to make our own face paints, tattoos, and girls don't get their make-up, etc.

Advertise Company said...

To say that a work of art is beautiful is like answering the question.. If a tree falls in an art gallery and the entire art world is there to hear it, what kind of sound does it make?

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .