Sunday, September 6, 2009

Home » » Finalist TOP 8 : Contest Jom Main air bersama..

Finalist TOP 8 : Contest Jom Main air bersama..

Salam buat semua kawan2 ibu...
Setelah meneliti keputusan juri (4 orang sahaja, miela laptop nya kaput..) dan saringan pertama yang telah dibuat en ayah.. maka ini lah peserta yang telah berjaya. Kalau dilihat pada markah memang sangat2 bersaing..
Jika diikutkan penilaian markah juri (yang telah kakyong outlinekan), keutamaan adalah diberi kepada peserta ibu.. tetapi setelah en ayah membuat saringan.. keputusan adalah....

.
Tahniah kepada yang berjaya menjadi TOP 8. Sabar ya menanti penilaian yang seterusnya & saringan terakhir daripada en ayah. Keputusan adalah muktamad yer..

.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

25 kawan ibu yang hebat:

syahadah said...

wah adik bella dapat masuk list final .thanks utk encik ayah yek kak yong!!terima kasih.contest pertama buat saya tersenyum..ahaks

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah...........

Damia aleesya + ayah termasuk dalam senarai top 8.....

Terima kasih kepada En ayah yer...

kalau ader rezeki Damia Aleesya.........insyaallah...adalah tu.......hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

ada saringan2 lagi rupenye. ingat kak yong tros announce pemenang..hehe..

nway, gud luck 4 all finalists. takde rezki Zara la kali nih..=p

mama tisya said...

tahniah pd top8 finalist

sya said...

Alhamdulillah, termasuk juga dalam finalist...
terima kasih kak yong dan en. ayah.. :P

zieha said...

goodluck pada semua top final 8:)
bila tgk gambo yang mandi dlm besen air tu..
baru teringat ibufiras ada gambar cam tu..
huhuhuhu..melopehsss arrr..

E.L.I.Z.A said...

hehehe sangkut jgk sekeping..yahuuu..
tQ kakyong

Rozy said...

syukur dapat masuk final..

tenkiu kak yong!!
en ayah, pilih hadiff!! pilih hadiff!! hehhehehe

mama erfan said...

wah alhamdulillah erfan terpilih top 8... tenkiu kakyong... yahuuu

AziE-rAh said...

Alah.. Comel2 semuanya.. Imran tak leh join. Syarat tak complete. Tp thanks to kak yong still upload gambar Imran sekadar suka2 utk memeriahkan contest. Saya mmg suka tgk gambar Imran main air tue..
Neway, Gud luck to al contestant...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

wahh..t'selit gaks gmbr Papa & Eiymann.. thnx kakyong.. En. Ayah cpt lar pilih pemenang.. smua dh x sabaq neh.. hehe..

nza said...

tahniahx2 kpd sume finalizz..good luck!!!

salmal's said...

tahniah kepada yg tersenarai.. ;)

AshAnas said...

tahniah kpd semua finalist... penilaian dr juri, lebih kurang, minta halal ya...

MaMaSyAzA said...

tahniah kepada semua yang berjaya dipilih ke finalist top 8

MiszMama@Haslinda said...

harus bodek encik ayah supaya upkan markah untuk Papa n Jemmy!!! go!go! encik ayah yang hensem lagi baik hati!! *wink*

Nadiah Sidek said...

tahniah kpd semua finalis top 8 ;)

Yan said...

yeahhh qis... kite jadik finalis qis..
tak sesia ummi bogelkan qis semata2 nak masuk contest ni tau heheeheh

Ina Hashim said...

Bib

tak sangka jadik finalist..dahla masuk last minute sebab jenuh duk godek pic main air...thanx to ur hubby ye

isabelle said...

syukur.
tima kasih kakyong.

boleh pulak x perasan ada gmbr sendiri tadi. hahaha.

asmieyra said...

tahniah pada top 8 yer..tunguu result jer yer

kakyong said...

buat semua.. bersabar ya nantikan kakyong umumkan pemenangnya samada hari ini @ esok.. minta maaf byk2 sebab tak dapat nak umumkan mengikut tarikh yg dijanjikan..

CT said...

Salam,

wah tak sangka kami jadi top 8.....terima kasih ye kak yong...:)

adianiez AIDA said...

best nyer.
rugi tak bergambo time basah!!!
hi hi hi...

zh-ena said...

hehehehehe tak sangka plak msk top 8..tak sabar nak tgk saper pemenangnya

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .