Friday, June 25, 2010

Home » » Counter online.. kenapa tak sama?

Counter online.. kenapa tak sama?

.
Salam bahagia buat semua,


cuba tengok foto di bawah ni.

cuba perhatikan.. yang ibu tanda (1), (2) dan (3)... berbeza kan....  kenapa ya jadi macam ni.. ??!! Ada yang boleh tolong jawabkan.

agaknya mesti ramai yang tanya kenapa ibu letak sampai 3 widget... ini sebenarnya adalah 1 eksperimen.. (eh suka lah kan blog saya.. nak letak apa pun... huhhh, discalimer tak hengat..) ibu masih lagi tak jumpa (mungkin ibu yang tak habis bertanya dengan Puan Google) mana2 blogger yang membuat entri tentang kaunter pelawat yang betul & tepat... jadi suka-suka la ibu nak tepek 3-3 widget ni.. 

kalo anda rasa widget ni buat semak pandangan mata... sila jangan tengok widget ini... :p


Contest Tagline kakyong[dot]com baru ade 1 penyertaan... jadi pada kawan2 yang belum join @ tengah tolong pikir tagline yang sesuai untuk blogku ini, kalo boleh bior le tagline tu dalam bahasa melayu... yer lah, blog ni ditulis dalam bahasa melayu yang santai & kadang2 rojak kan.. jadi kalo tagline BI tu cam tak kena jer dengan diri ku... Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .