Monday, June 7, 2010

Home » » GIVE AWAY "CAYANG IBU"

GIVE AWAY "CAYANG IBU"

.
Salam pagi Isnin..

Ibu di TAG oleh MommaMia untuk Giveaway ini...
Letih mencari foto yang sesuai.. almaklumlah, ibu ni jarang masuk 'kamera'..
foto ni diambil masa dalam kereta, Aliya ni kalo dalam kereta tak reti nak dok diam.. masa ni baru selesai nenen... jadi supaya dia nak dok diam, haruskan snap foto dia, pastu bagi dia tengok balik foto yang dah di'snap', then only nak dok diam-diam..nak join.. sila klik foto atas ni..
due pada : 30 Jun 2010

5 kawan-kawan ibu yang di TAG

Kakyong's shoope - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .