Friday, June 25, 2010

Home » , » Jawapa jom teka-teka : Tasek Raban

Jawapa jom teka-teka : Tasek Raban

.
Salam bahagia buat semua,

foto credit pada thenthang.com lahbeberapa maklumat tentang tasik Raban, boleh refer bebrapa link yang ibu compile: foto credit to akulah bapak


Kami sekeluarga tak pernah lagi ke Restoren Tasek Raban.. ntah kenapa suami ku sangat kurang berkenan ke sana.. yer le, sebab dia tak gemor makan gulai tempoyak.. tapi pasti ade menu lain yang boleh dimakan. tapi susah nak cakap le kan.. sebabnya en ayah yang bakal kuor duit so, kita ikut jer lah... hihiiii..

btw, ibu compile beberapa review blogger tentang Restoren Tasik Raban :

  1. Footsters' review
  2. eats the good food guide
  3. friedchilie

Selebihnya komen tanya jer dengan puan google


Ramai yang menjawab dengan betul... jadi yang terpilih untuk blog review adalah :


sekian.. jumpa lagi pada sesi jom teka-teka yang akan datang..
Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .