Thursday, June 17, 2010

Home » » Saya mahu buku Jana Rm dari RUMAH

Saya mahu buku Jana Rm dari RUMAH

.
Salam semua,
Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com.. meh la join.Hari tu masa ibu review blog Wan Anie, memang ada nampak 1 n3 wan anie review buku Jana RM dari Rumah nih.. pepagi ni (17 Jun 2010), menjengah ke blog Mas Ayu ternampak pulak ade contest/peraduan.

Memandangkan saya adalah ibu yang masih gigih untuk menjana RM dari rumah.. merasakan diri sangat harus miliki buku ini.. sebab dah ade contest kan.. so mahu jugalah mencuba nasib.. semoga ade TUAH tatkala cabutan dibuat.. heheh.. tapi kalo takade TUAH pun, Insya Allah, akan beli 1 nashkah. 

Saya masuk kategori A ya.. belum pernah baca buku ni, jadi tak tau nak buat ulasan macamana..

Mas Ayu tak kabo bilakan tarikh tutup peraduan ini.. jadi marilah ramai2 kita berebut buku ini.


Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .