Monday, June 7, 2010

Home » , » yang ditunggu dah tiba

yang ditunggu dah tiba

.
Salam petang Isnin,

minggu ini minggu sibuk.. ibu ada 5 hari untuk selesaikan kerja akaun yang ditangan.. 

Jadi, kebarangkalian ibu menjelajah ke blog kawan-kawan mungkin agak tipis.. jika ada pun mungkin tak sampai 5-6 blog yang mampu ibu ziarah untuk 1 hari..  

review blog wan anie juga  masih belum siap.. uhukkk.. maaf tak dapat nak tunaikan janji.. ibu akan cuba siapkan dalam 1,2 hari ni...

ibu pun baru lega dari demam selsema batuk.. dari rabu lepas dok sakit kepala, pastu sakit tekak, hari sabtu selsema batuk kahak bagai... sesekala sakit tu nikmat kan.. selain sebagai kifarah.. juga cara untuk buang toksik dalam badan.. ;)Add caption
cek nuffnang yang dinanti sudah tiba... jadi bermakna ibu harus segera On kan contest.. Insya Allah, hujung minggu ini, ibu cuba UP kan.. contest kali ni, 100% tajaan sendiri.. tak sempat nak mencari sponsor kali ni, tak memang tangan.. kedai online ibu pun latey sedikit terabai... huhhuuu


Add caption

ini hadiah giveaway Haiza @ Mama Damia... ibu dapat 1 bekas lilin wangi, 1 key-chain dari Sarawak & 1 key-chain dari Langkawi... sangat berbaloi.. thanks Haiza..


Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .