Wednesday, June 23, 2010

Home » » Special Giveaway kakyong[dot]com©

Special Giveaway kakyong[dot]com©

.
Salam bahagia & salam ceria,,


Seperti yang telah disebut dalam entri sebelum ini... jadi ibu persembahkan.. special giveaway.. sempena hari jadi Anis & Aliya.

Aliya akan sambut harijadi ke2 pada 18 Julai 2010.. jika bulan hijrah.. few days jer lagi.. 14 Rejab ni.

Anis pula akan sambut harijadi ke 3 pada 8 Ogos 2010.. jika bulan hijrah adalah pada 23 Rejab ini...Tujuan Special Giveway ini  :

 • untuk mencari hadiah yang sesuai untuk Anis & Aliya (as mentioned in previous entri.. ibu memang fail kalo bab nak cari hadiah untuk anak-anak ni... lately ni kepala selalu jammed)
 • boleh jadi dalam bentuk buku, atau apa jua educational games yang sesuai dengan usia Anis dan Aliya
 • boleh suggest mana-mana kedai online (not necessary ibu akan beli online) atau suggest kan tempat lain boleh beli (selalu pasaraya besar ade toy shop kan..) 
 • budget ibu kecik jer.. max RM50 untuk setiap seorang..
 • tak semestinya 1 hadiah, boleh cadangkan lebih, asalkan tak melebihi budget


Syarat & terma :
 1. mesti ada blog
 2. masukkan kan kakyong[dot]com di bloglist anda
 3. tepekkan banner yang kecil ni (amik kod kat atas tu yer) di sidebar.. tak perlu back-link.. & juga kakyong[dot]com banner
 4. buat entri.. nyatakan cadangan hadiah & kenapa anda cadangkan hadiah itu.
 5. tinggalkan permalink entri anda di kotak komen.
 6. tempoh special giveaway dari 23 Jun hingga 14 Julai 2010 (3 minggu) dilanjutkan hingga 21 Julai 2010


Hadiahnya :

boleh intai2 dulu di Ummie Cake House. tapi takde la ibu bagi hadiah bolen2 tepung premix semata2.. Ibu belum habis berbincang dengan Chef Noor lagi. mungkin dalam bentuk set/hamper. contohnya macam dalam foto ni.
p/s :
hadiah ni ibu sponsor sendiri okeh... & selamat membantu ibu mencari hadiah untuk Anis & Aliya.


CONTEST CLOSED @ 21 JULAI 2010, 12 TGHMLM.. 
TERIMA KASIH SEMUA YANG SUDI JADI PESERTAKakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .