Sunday, June 27, 2010

Home » » Simba dah nak mengaum

Simba dah nak mengaum

.
Salam bahagia semua,


Ingat lagi dengan projek simba & the lion king.. lama dah kan projek tu... ish ish ish, dah bulan berapa ni.. masih tak siap2 juga kan.. ibu malas nak bagi alasan.. pokoknya sekarang ni, dalam 1 hari, ibu gagahkan juga untuk menjahit walau hanya 1/2 jam... akaun pun masih dok buat, walau tak sampai 2 jam 1 hari.. better than tak jalan apa2 kan...

bahagian yang dibulat2 kan itu adalah bahagian yang tertinggal @ ditinggalkan... ohhoo, not suppose to do this in future project... sekarang ini ibu jadi fenin2.. ya lah takut tersilap kaler plak... 

Ibu juga fenin nak mencari frame untuk si simba nih.. hari tu mencari frame kayu.. ayooo, tak dak yang berkenan di hati.. kalo lah IKEA tu ade kat Ipoh, kan best.. tetiba terlintas pula di hati ku nak jahit jadikannya   boleh digantung di dinding... yang macam kat bawah ni...please welcome my new watermark..
credit to Leeza of Lovejurnal[dot]com for the GAKakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .