Monday, August 31, 2009

Home » , » hadiah untuk pemenang Contest Jom Main Air

hadiah untuk pemenang Contest Jom Main Air

Salam buat semua,
Mohon ampun dan maaf kerana ibu terpaksa tunda tarikh untuk umumkan pemenang. Sehingga ke hari ini, juri masih lagi belum selesai membuat penilaian...
Insya ALlah, ibu akan cuba umumkan pemenangnya sebelum @ pada 7 September 2009. Sabar ya..
Apa2 pun ibu nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan ibu yang telah sudi masuk contest ini. Juga kepada kawan2 ibu yang baru, walaupun baru jadi kawan ibu @ follower tapi berhajat juga nak masuk walaupun tahu tak menepati syarat. Jadi untuk itu ibu telah masukkan juga foto2 nya.. sebagai halwa mata dan juga sebagai penghargaan ibu di atas kesudian mereka.
Foto2 peserta, sila jengah sini ya.. Foto peserta Contest Jom Main Air.

Sebenarnya, ibu berhajat nak tengok foto2 ibu & anak2 bermain air hujan ker, main air sambil siram pokok bunga depan rumah, main air sambil basuh kereta.. nampaknya seme foto yang diterima adalah foto dalam air...
Apa2 pun gud luck untuk semua peserta..
Ibu akan senaraipendekkan mereka yang berada dalam top 16. Insya Allah, untuk 16 peserta tersebut ibu akan gunakan khidmat en ayah untuk memilih 10 yang en ayah berkenan (mengikut kategori - 5 anak lelaki, 5 anak perempuan).. setiap peserta yang menjadi pilihan en ayah akan mendapat tambahan 10 markah. Kemudian baru ibu akan finalist kan 8 peserta yang bertuah itu.
Sementara menanti keputusan diumumkan, silalah jamu mata.. ini semua adalah hadiah2 yang sudah berada di tangan ibu. Ibu telah pun susun hadiah untuk no.1 hingga 4 bagi setiap kategori. Oleh kerana tidak cukup 1 tudung & 1 kopiah, maka dalam tempoh beberapa hari ini, ibu akan cuba ajak en ayah g cucimata kat GM (Greentown mall). Harap2 dapat lah berjumpa tudung & kopiah yang dihajati.

Senarai hadiah yang bakal dimenangi pula adalah :

Tempat pertama untuk kedua2 kategori
  • tudung satin
  • 1 buah buku disney
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 helai overall (tiada dalam foto, pemenang perlu deal direct dengan penaja)
Tempat kedua kategori anak perempuan
  • tudung satin
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 helai tudung chomel
  • 1 brooch kartun
Tempat kedua kategori anak lelaki
  • tudung @ shawl (tiada dalam foto.. baru nak cari..)
  • 1 buku disney
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 kopiah
Tempat ketiga untuk 2-2 kategori
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 brooch kartun
  • 1 kopiah (anak lelaki) / 1 tudung chomel (anak perempuan)
Tempat keempat untuk 2-2 kategori
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 kopiah (tiada dalam foto, baru nak cari) / 1 tudung chomel (anak perempuan)

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

16 kawan ibu yang hebat:

Salwa said...

sedihnya
sy tak dapat join
sy takdak gambar main air dgn anak
hehe

anamarza said...

siapa la yg bertuah dapat jadi pilihn juri ... ;))

wansteddy said...

terlepas nk join diz contest k.yong... ingtkn deadline 31hb... punya la kemaruk diriku cari2 pic yg paling unik tup2 dh lepas deadline! huhu.... xpe la, nxt time k.yong wat contest nk alert lebih detail. cewah! semangat mengontestkan diriku kekekkeee...

Yan said...

huhu..
umah yan takde pokok bunga.. so tak pat snap gambo siram pokok hehe..
hubbypun jarang basuh kete.. maka takde la gambo men air time basuh kete..
main ujan?? klu encik hubby bagi si kecik tu main ujan... konfem kami akan harungi bersama waakakakka..

syahadah said...

oo..kak yong nak bermain air hujan..siram air ke?alalala...kepala ni asyik ingat berendam main air dlm kolam..(mntang2 le kan)..kak yong tk kisah le menang ke idok..tp sbb sokongan pada contest kak yong..saya bedal jekk

Nadiah Sidek said...

hehe..penilaian in process la kakyong. smlm baru buat separuh. nnt dh siap nadiah bg ye ;)

zieha said...

waaa,,beshnya k.yong ada penaja..zieha taja sendiri je..huhuhu..camne tu yek k.yong leh dpt penaja..any suggest??..hehehe

ibu_arifa said...

on the way yer kak yong..baru sampai dr kg nih. MAAF yer kak yong.

♥cybermummy♥ said...

Amboi !!! berbaloi sape yg menang tu . Hadiah amat memberangsang kan :D . Saya nak join tapi tak de gambar yg sesuai . Lain kali kak yong buat lagi ye contest :P

ummumishkah said...

Best hadiah2 nyer kak yong!

Hanz said...

suka tengok kartun pompuan gedik2 dalam entry tu! :P

Sengit ni...saperlah yang bertuah??

MaMaMiE said...

Salam kakku cyg...

Akak, xdan nk join kontest ni, sbb kamera xsihat. Tarikh dah tutup. Baru kamera kuar spital..huhuhu...xde rezeki 6paknya.

Suhana Shahril said...

Salam KakYong. Huhu..bestnya tengok hadiah2 tu.Tak sempat la nak masuk contest kakyong ni.Rasa cam rugi sangat, tapi tu lah..tak sempat nak ghodek-ghodek...bz sangat

kakyong said...

salwa,
xper len kali leh join contest yg lain pulak...;;)

anamarza,
sabar lah menanti ya.. sehingga saat menaip komen ni, kakyong masih belum mendapat keputusan drp semua juri lagi.. ;)

wans,
Insya Allah, cuba lagi contest yg akan datang... huhuuu.. ade ke saper nak taja kakyong jadi host contest ni,... hihiii

Yan,
tak dapek kakyong nak tolong nih... :))

hada,
xper yg penting foto anak2 hepi main air... :D

nadiah,
mekasih.. harap2 semua juri pun cepat2 siapkan... sbb lepas tu kakyong pulak yg bakal nak compile...

zieha,
penaja ni ade yg kakyong cari.. ade yg offer.. so as a return kakyong makesure link penaja ade.. in a way promote jugak lah blog penaja secara indirect.. this is one of the way utk bantu up kan raking blog2 penaja.. bukan setakat ranking, at least dikenali..

ibu_arifa,
okah ku fahami... dah siap nanti emailkan yer... ;;)

ummumishkah..
mana tahu ummumishkah antara yg bertuah..
kakyong pun jeles tau.. sbb dpt pegang sementara jer hadiah2 tu... :p
kalo lah dpt tudung satin tu satu ker.. perfume tu satu ker... :))


hanz,
tu lah kartun gedik2 gambaran tak sabornya nak umumkan pemenang.. tp keputusan tak sampai lagi.. setiap seorang peserta ade chance 7-8% seorang utk menang...


makmi,
tu lah tunggu juga n3 makmi.. x per la, meh la masuk pulak giveaway Ramadhan Syawal & anak2..

suhana,
meh la masuk giveway Ramadhan syawal & anak2..

nadnye said...

Kak Yong kalau gambar Uwais dan Uzair yang yang main air adalah...tapi takpe lah Sarah belum berendam dan main air kecuali kat bath tub jea..

Good Luck pada semua yang join, hadiah banyak tu..

DaKoSue said...

tahniah kepada smua pemenang

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .