Saturday, May 8, 2010

Home » » Blog list kategori PINK

Blog list kategori PINK

.
Salam ceria hari minggu semua,

Fenomena BEN ASHAARi masih belum berakhir... la ni en Ben offer sapa yang nak terus berada dalam blog list beliau.. bukan ape, sebab en Ben femes kan.. so ibu pun sibuk gak nak tumpang sekaki.. http://www.emocutez.com

Sebelum tu ibu nak ucapkan tahniah kepada en Ben.. kagum ibu sebab la ni blog dia dah berada dalam ranking 2xx,xxx, compare dgn 1 bulan yg lepas 4xx,xxx.





Kali ini en Ben siap kategori kan blog list beliau ikut warna..

Kalo ikut 'kelayakan' blog Catatan Ibu, boleh masuk dalam kategori KUNING... btw, ibu masih ingin berada dalam kategori PINK... kerana :

  • saya seorang ibu & sampai bila2 pun saya suka dikenali sebagai mom's blogger.. bangga menjadi mom's blogger
  • saya suka bila ade yang sudi membaca n3 & meninggalkan jejak @ komen, tak kesah lah positif @ negatif, yang pasti bila ade yang tinggalkan komen, terasa diri ini dihargai...
  • sebagai pemangkin untuk ibu terus update blog setiap hari.. walau hanya 1 n3 1 hari... 1 n3 sehari pun dah habis max.. hari ni buat 2.. sbb yg ni kena up b4 tghmalam ni... huhuhhh.. gila glamer ke ibu ni..


p.s.
1. tak mampu nak jadi blogger tegar cam dulu... tp ibu sayang kawan2 blog ibu.. jadi cuba gak jelajah blog walau kdg2 tak tinggalkan komen pun... huhuu.. sgt hampeh kan, suka orang tinggalkan jejak diblog ni, tp diri sendiri tak mampu nak tinggalkan jejak kat blog kawan...





kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

8 kawan ibu yang hebat:

nadnye said...

saya tak buat2 lagi nie

nadnye said...

kakYong bukan tajuknya kena ikut tajuk dia? macam kat bawah
2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana ...

kakyong said...

nadnye.. heheh.. suka2 jer nak boh kan.. x reti nak ikut skema... hehheee

10 said...

oh... en ben pulak ya... terbuka 1 ari saja kan?

Mohd Alimie said...

salam singgah..oh, saya tak sempat join pun kontest ni :)

Suhana Shahril said...

Kakyong,
SELAMAT HARI IBU...jemput singgah amik AWARD

Mama Hanim said...

slmt hari ibu kakyong..

nza said...

Selamat hari ibu kakyong...suka gak colour pink tu....

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .