Friday, May 7, 2010

Home » , » Rajin sungguh si Aired ni meREVIEW blog

Rajin sungguh si Aired ni meREVIEW blog

.
Salam hari Jumaat semua,

Kejap jer dah sampai hari Jumaat kan... ibu rasa setiap hari pun berlalu semakin hari semakin pantas. Banyak perkara yang ibu rancang.. tp banyak juga yang tak sempat buat. Yang sempat dibuat pulak, masih tak siap2 @ compplete dengan jaya nya.. huhuuu..


Semalam ibu sempat menziarah beberapa blog.., salah satunya adalah blog blogger yg juga dok di Ipoh (ntah bila lah dpt jumpa makdara ni... kalo tengok foto dia memang tak caya dia ni mak orang... huwaahaaa). Sempat la belek2 beberapa n3 di blog si Ieda Al-Habsyi ni.. Wah.. sangat vogue blog makcik ni sekarang.. nampaknya dalam tempoh ibu tak menjengah tu banyak perubahan drastik pada blog nye itu... Tahniah, keep it up. So ibu2 leh tanya Ieda camno dia menten blog dia, sure ade byk tips yg boleh dikongsikan... actually ini bukan sessi promo, just pandangan ibu jer


Now, nak khabor.. ibu terjumpa satu lagi yang menarik kat blog Ieda.. --->  Edisi Terjah oleh blogger Aired Rifke.

Edisi Terjah Aired ni ibu rasa berbeza dengan sessi penjelajahan en BEN.. en BEN tolong promosi blog anda, tapi Aired ni membuat review blog dengan agak detail la juga.. tak perlu la ibu nak merepek panjang2.. you all terjah jer blog Aired.. klik kat banner bawah ni..










kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

7 kawan ibu yang hebat:

nadnye said...

nak tgk jap lagi..Kak Yong hari nie pos yea..

Sitisifir10 said...

mm...sy buka suda blog tu tp segan ah nk suruh org review...nnt dia x dtg review, sy lak tertunggu2 kans :) ahaha...bunyi mcm merajuks x??

k.yong, telekung dah sampai :)

Ieda Al-Habsyi said...

huhuhu!! malu ieda kak yong, tak vouge pon mekacih..ekekke!! yela, bila kita nak jumpa ek kak yong, nnt kita buat la perjumpaan kat ipoh ni, kalo nak ke kl tu mmg tak tau la bila, huhuhu!!

eh, kak yong takleh buat ek yg like fb tu? jap ieda check kod tu :)

Nadiah Sidek said...

ramai ye yg duk buat siri penjelajahan blog. nadiah ni segan skit nak bg org jelajah/review blog nadiah. blog biasa2 aje. isi pun takde sgt, byk citer psl keluarga je. eheh..

10 said...

best jugak ek kalo ada sesapa yg rajin dok review ni ya... blog kak yong ok la sbb selalu ja ber'update'...

nza said...

nk jengah la jap lagi....

arieDRifke said...

aried sekadar berkongsi pendapat je... xde la review smapai details..huhuhu

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .