Sunday, May 9, 2010

Home » » Kelab Blogger & Apa itu NoFollow DoFollow

Kelab Blogger & Apa itu NoFollow DoFollow

.
Salam hari minggu semua,

Lewat malam tadi, browse recent update di FB.. nampak lah beberapa kawan blogger join Kelab Blogger
. Curious gak nak tahu ape-ke-benda-nya Kelab Blogger ni.. sekali kuor muka en Ben.. ish ish ish.. masih Hot lagi fenomena en Ben ni.

Rupanya Kelab Blogger tu adalah ruangan untuk mempromosi blog memasing.. Terima kasih En Ben.. so saper yang rasa blog dia tak cukup femes lagi... meh la join2 sekaki..

Dan di situ juga, ibu jumpa blog Muallimun & dapat plak belajar ilmu baru. Sebelum ni pernah terbaca artikel pasal DoFollow NoFollow ni.. tapi tak begitu faham maksud sebenar, so takde lah nak amik port. So, nak tahu lanjut, baca post ini

Ibu pun dah update template blog ni, now blog ibu dah DoFollow... http://www.emocutez.com




p.s
1. kita tengok test dulu adakah ia nya WORKS on blog Catatan Ibu..
2. jika ia nya worked.. then pasni senang lah ibu nak jelajah ke blog kalian.. tak yah nak g terjah kat kakyong's bloggerlist dah.. btw, ni faedah untuk yang rajin tinggalkan komen ler..







kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

Sharinginfoz said...

bagus juga boleh menaikkan trafik and at the same time dapat mengenali antara satu sama lain

Jom Tengok Afiqah Nyanyi

♥cybermummy♥ said...

Info yg bagus . terima kasih kakk yong sebab berkongsi ilmu ;)

Nadiah Sidek said...

nadiah pun ada ternmpk gak kelab blogger tu tp tak tgk pun

Mama Hanim said...

tq kakyong utk info yg bagus ni..hehehe..

nza said...

belum join lg la w.pn slalu dngar ttg kelab tu...nk terjah gak la nnti....

kakyong said...

sama2 semua..
sharing is caring kan... ngeeee

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .