Wednesday, May 5, 2010

Home » , » kakak nak a-b-a tu yu

kakak nak a-b-a tu yu

.
Salam petang Rabu semua,

hari ni macam malas nak update blog... dok pulun nak siapkan jahitan cross-stitch ni.. jap lagi nak kuor jap..


beberapa hari ni, Anis asyik dok request "Ibu, kakak nak a-b-a tu yu". Dia siap amik pisau plastik untuk potong kek.. lagi tak dilayan, lagi tu lah dia akan merengek minta mendalah tu.


picture credit pada puan google
ni le á-b-a tu yu idaman anis.... 



Kemarin adalah ibu cakap , "okay, nanti bila birthday kakak, kita order kat ayah beli 'a-b-a tu-yu' kakak"

so bila dah cakap macam tu, dia pun mula lah lagu feveret dia  'a-b-a a tu yu... a-b-a a tu yu'

huhuuu.. tu le dia versi lagu happy besday to you gaya  Anis.....




p/s :
mak ngah miela.. esok besday kak mira.. ade ke buat majlis á-b-a tu yu' ??/!!!





kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

11 kawan ibu yang hebat:

sYaFiQa said...

comey nye anis...

Izan Ishak said...

yesss..izan pun dah dpt tangkap apa yg anis nak tu...mesti comel dia nyanyi camtuh kan!

AshAnas said...

ingat ke nak ABC-air batu campur td... hehe...

♥cybermummy♥ said...

hehhee, dah agak dari mula apa yg dia nak kan .
comel je dok nyanyi a-b-a-tu-yu .

10 said...

aduhai... nak2 jugak a-b-a-tu-yu... nak kek,,,, nak kek...

Umi Nuha said...

cantiknya abatuyu anis tu...............

Nadiah Sidek said...

happy birthday to you rupanya..hihi..cute je

Advertise Company said...

on my brother birthday my father is carry out a same cake...

temp. housewife said...

abatuyu abatuyu Anis. abatuyu. hehehe dr Auntie Nur.

Yan said...

pnh gak ajar qis nyanyi lgu epi bday.. 'birthday' tak bape clear.. yg kuat 'to you........." jek

aromatherapy said...

Wow very beautiful cake i love very much this post thanks fore nice sharing.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .