Thursday, April 1, 2010

Home » » Baby with Bear/Ball Giveaway

Baby with Bear/Ball Giveaway

Salam ceria,

Ibu jalan2 ke blog mama_Aqish, terjumpa giveaway ni. Jika kalian ada foto anak dengan bear ATAU foto anak dengan bola, boleh sangat nak join Giveway ni.













Klik jer pada banner foto bear ni untuk maklumat lanjut.







nama anak : Aliya Nadhirah binti Sharul Ainal
umur pada 18 April 2010 : 1 tahun 9 bulan





p/s :
Ibu ni kan sebenornya nak PENCEN berContest/Giveaway ni.. tapi bila terSEREMPAk dengan contest yang berkaitan dengan anak2 & kebetulan ade pulak foto anak yang sesuai... rasa2nya tak salah le kan nak berGIAT kembali... http://www.emocutez.com




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

8 kawan ibu yang hebat:

ibu_Arifa said...

Manisnyer senyuman mu itu..nampak gigi 2 gitu..sungguh cute!!

Ummi Salsabila said...

alolooo..comelnye die..

kakyong said...

ibu_arifa & US,
tu ler 2 btg gigi bwnyer.. tepi2 seme blom naik lagi.. gigi atas ade 4 btg..

nza said...

gud luck!!!

Yan said...

qis lak 4btg bawah.. 4 btg atas..
gigi geraham 4 batang gak... bawah 2 (kiri n kanan) ataspun camtu gak.. total gigi baru 12 btg.. yg taring tu mmg lambat ke eh tumbuh..

kakyong said...

kak nza,
terima kasih.. suka2 jer.. kalo ade rezeki.. syok juga..

Yan,
byk gak gigi qis ya...

10 said...

hehehehe... comeinya senyum nampak gg...

good luck...

mummy_ayu said...

semua ok..tq coz join & good luck! comel je nampak gigi 2 btg..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .