Tuesday, April 27, 2010

Home » » Giveaway poin - 2nd round for Feb 2010

Giveaway poin - 2nd round for Feb 2010

.
Salam ceria buat semua,


Maaf ambil masa yang SANGAT lama untuk siapkan pengiraan poin untuk bulan ke-2.

Poin/mata yang akan ibu paparkan ini adalah jumlah terkumpul untuk kedua2 bulan.. TOP 15 ajer yer..


BilNama Jan 2010 Feb 2010terkumpul
1 Kak yati NB 35 3267
2 Nadiah Sidek 293766
3 Shikeen @ cybermummy 243660
4 Aten @ 10 272148
5 Kak Nza 222042
6 Nuradyani @ temp. housewife 191739
7 Su @ Mamasyaza 21 930
8 Syahadah 24529
9 Umi Nuha 17 1128
10 Ummu Abdullah Syakir 52227
11 Nadnye 141226
12 Rozy 19726
13 Suhana Shahril 121426
14 UmmiKhayra 19625
15 Yati xstitch 151025


Insya Allah, poin terkumpul Mar 2010 akan UP soon.




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

13 kawan ibu yang hebat:

♥cybermummy♥ said...

salam kak yong ,
wahhh !! suka , ikeen no tiga dalam carta ngeeee:p

CikWa said...

ala saya jauh lagi...macam mana nak naik...huwaaaa

10 said...

aik.... tersenarai jugak ek...

Yan said...

huhu tercarik2 name sendri..
hahah perahsan... lupe bulan 1-2 blog merudum lg ms tuh..

Nadiah Sidek said...

yay! nama nadiah tersenarai jgk ^^

Suhana Shahril said...

Kekeke..x sangka termasuk senarai jgk yer

temp. housewife said...

hehehe ada juga kat no. 6 tu.

Yati said...

Eh eh, nama Yati pun ada ye, tapi last place la.
Hik hik.

Ely Hasrul said...

salam kakyong..

saya nih tertinggal ketapi.. point ape ye??

:D

Rozy said...

wallahah masih dalam list walaupun kesibukakkan tahap gabanss..

nza said...

rajinnya kakyong nie......

kakyong said...

tunggukan poin utk mar & april..
Insya Allah, mungkin ade lebih drp 3 bookmark kot... ;)

buat ely hasrul,
ni ppoin utk yg rajin ke blog kakyong => referral + comment... from jan to april 2010.. Insya Allah, it'll be on going kot... heheh.. soon akan dapat 1st cheque dr nuffnang....

ummuabdullahsyaakir said...

Dekat sebulan tak online...eem tak ada harapnlah nak dapt pressie giveaway kak yong ni...huhu

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .