Friday, April 30, 2010

Home » » Giveaway Catatan Ibu

Giveaway Catatan Ibu

ENTRI SUPER MELEKAT SEHINGGA 30 APRIL 2010


Salam buat semua,


Tak padan dengan masa yang terhad, tapi hati ni dok berfikir macam2 pasal blog.. sempat lagi terfikir nak buat GIVEAWAY pulak. :D

Actually, giveaway yang ibu nak buat ini adalah bersempena produk baru yang bakal ibu jual di Kakyong's shoppe, tak lain tak bukan adalah barangan hasil dari jahitan cross-stitch iaitu Penanda buku. *small token jer... ;)* 3 penanda buku untuk dimenangi.. so 3 orang jer yer...

Buat masa ni takde sample nak tunjuk lagi, sebab belum siap.. :)) nanti dah siap akan diUP kan fotonya di n3 ni.
okay.. ini dia hadiahnyer.. dah tahu siapa nama pemenang baru ibu stitch kan nama nyer... 3-3 dapat patern yang sama... :D





Cara nak join senang jer..

(1). mesti follower Catatan Ibu, dan
(2). rajin berkunjung ke Catatan Ibu; juga
(3). rajin meninggalkan komen



Kalian tak perlu susah2 nak menjawab soklan atau buat n3 (jika perlu akan dimaklumkan kemudian).


3 yang BERTUAH akan dinilai sebegini.
1. 1 (satu) mata akan diberi untuk setiap kunjungan *ini Mr Googgle Analytic akan buat ;) *
2. 2 (dua) mata akan diberi untuk setiap komen .


Komen2 & kunjungan (perujuk @ referral) hanya dikira mulai 1 Jan 2010 dan berakhir pada 30 April 2010. *adakah tempoh masa ini sangat lama ..?! *
SIla beri komen seperti biasa jer yer.. 1 n3 1 komen dan hanya n3 tahun 2010 jer yer.. *Ibu jadi FOBIA pulak.. tak mo jadi mcm blog lain yang buat giveaway ala2 pengomen terbanyak.. please ya, DON'T DO THAT TO CATATAN IBU.., please yer..!! *

Insya Allah setiap awal bulan, ibu akan paparkan jumlah poin (semasa & terkumpul) untuk 10 kawan ibu yang terATAS..


p/s


Ibu masih berhutang HADIAH contest yang lepas2. Maaf yer.. Ibu akan cuba poskan secepat mungkin.
Mommy Lyna, kot lah Lyna baca ni.. tolong emailkan alamat yer. begitu juga dengan Isabelle mama cikebum Adam.. dah byk kali tinggalkan pesan di kotak sembangnyer, tapi masih tak terima email @ alamatnyer.



kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

35 kawan ibu yang hebat:

♥cybermummy♥ said...

nak jugak join tapi tak tau sama ada berkelayakan ke tak . kak yong ramai pengikut setia ;p

umiNuha said...

nak jugak :-)

Nadiah Sidek said...

rajinnya kakyng buat giveaway. tak pernah tgk lg penanda buku cross-stitch. mesti comel. ni yg rs nk buat cross-stitch blk ni tp bkn utk dijual mcm kakyong la..utk kepuasan diri sendiri ;)

mummyseri said...

Salam kak yong..tentu cantik kan penanda buku tu nanti..rajin betol kak yong

Rozy said...

yeayy!! kak yong wat giveaway lagi...
rozy sukaaaa......

Ummu Syahid said...

Nak jugak....;)

ummikhayra said...

Salam Kak Yong... Nini nak join jugak.. cuma masalahnya, kadang-kadang kalau siang, nini bukak ikut backdoor(bila bos takde). Sebab blogspot kene block kat office. jadi tracking saya nak kira macam mana? sebab Kak yong tak kan tau saya berkunjung. ;))

temp. housewife said...

ni nak komen selalu kat sini ni. ehehe. tapi takdela saya suka je tulis komen bila rasa ada sesuatu yg nak dikomen. ;;)

chem said...

nak jugak.... nak jugak kak yong jng lupa daku .....

kakyong said...

ikeen,
layak, naper pulak tidak... ;)


uminuha,
ok gud luck..

nadiah,
alah, hadiah tak seberapa pun nadiah.. nak buat projek cross-stitch yg besor x mampu ler.. so projek kecil2an jer dulu..
buat jer nadiah.. rasanya kat oversea ade siap jual kit yg dah siap ada patern, fabric & benang..
dpt gak isi masa lapang, sambil tambah koleksi hiasan rumah..


mummyseri,
tak tau lah cantik ke idak.. tgh cari patern2 comel utk dibuat.. :)

rozy,
meh rajin2 jengah sini... ;)


ummu syahid,
u'r among my earliest follower.. among 10 yg awal... dah semakin rajin berblog yer..


ummikhayra,
as at mid of this month, u r among the top 5 referral... ;)
tp tak faham apa yg dimaksudkan masuk ikut 'pintu belakang'.. ;)

adyani & chem,
sila kan.. marilah memeriahkan nyer.. nanti kakyong pun akan cuba buat schedule n3...

kalo xde n3 nanti u all nak komen kat mana yer... LOL :))

zieha said...

salam k.yong..per khaba??
sememangnya kakyong masih tegar dlm dunia blog...bagus..teruskan semangat itu,,hehehe..nmpknya tak der chance la zieha nak dpt giveaway tu..sbb diakui sememangnya daku sekejab ada..sekejab tak der..huhuhu..mcm chipsmore kenns..

atty's said...

rajin nya kak yong nie ..

kakyong said...

zieha,
terima kasih , masih lagi sudi singgah sini.. maaf lah kakyong dah lama x jengah blog zieha..
sihat2 jer.. tp busy dgn mcm2 hal.. lebih2 lagi anak2 dah makin cerdik ni... memang payah nak handle..

kakty,
xde apa sgt pun, cuma nak hargai kawan2 blog jer.. :)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak yong,dah lma tak datg blog ni,tup2 kak yong buat giveaway yea...eem tak tau blh dapt atau tak hadiah kak yong tu,saya ni keajp ada kejap tak de,smua bergantung pda internet..insya Allah klu ada klpanagn saya join yea.

p/s:wlpn kak yong tak buat giveaway camni saya akn tetap setia dtg blog akk...kak yong kan sifu ku..hehe

Mrs. Adz said...

nak join gak..

kakyong said...

UAS,
welcome.. ada masa sila lah keep 1 komen for 2010 n3..

mrs adz,
yer sila kan.. syarat sungguh mudah.. keep 1 komen for each 2010 n3... ;)

ummuabdullahsyaakir said...

Kak,kalau ada entri yang terlepas tu masih boleh komen n dapat point ke?

kakyong said...

UAS,
yer masih boleh, as long n3 tahun 2010.
1 n3 1 komen ajer yer.. kalo buat 2 komen utk 1 n3 akan dikira sbg 1.. ;) unless u r replying my komen... ;)

zieha said...

kreatif k.yong..pandai wat cross-stichh:)

ALoNa [CintamaniszLite] said...

amboi kakyong..
rajinnya layan cross stichhhhh...
penyabar orgnya ni...kan??

Rajin pulak wat give away...hmm..murah rezeki..

idah said...

wah...menarik ni....nak join la jugak...

kakyong said...

idah,
sila lah..masih belum terlambat..

aromatherapy said...

Great Post! keep it up...

zh-ena said...

rajinnya kak yong buat stich tu
cantik la

ummiluqman said...

cantik stitch tu, bertuah sapa dapat

ummiluqman said...

ops kak yong , nanti dtg ambil beautiful blogger award ok. syukran

nza said...

best la gift tu...

kakyong said...

ummi luqman,
okeh nanti kakyong dtg menjengah..


ena,
tgh ade angin nak menjahit xstitch..

kak nza,
persaingan sgt hebat nampaknya.. huhuu.. x abis kira lagi poin marc.. feb sudah..

rasa2 nak tambah hadiah... tp tu lah tak sempat nak stitch something yg besor...

ibu_Arifa said...

salam kak yong..ler haritu saya nampak iklan contest ni kat mana entah..ckp bulan Mac tarikh tutup contest..tu yg xjoin tu..xsempat.
rupa2nyer hujung april yer..

kakyong said...

ibu_arifa,
ya end april.. konon2 leh jahit something spesel utk top komentar.. ;)
sempat lagi kalo nak join..
keep 1 komen for each 2010 n3...

zai kulim said...

zai nak join gak..

kakyong said...

zai,
sila lah.. sempat lagi ni.. each n3 2010 tinggalkan 1 komen... huhuuu, larat ke nak kejor nih... ;)
btw, gud luck..

Suhana Shahril said...

ada can tak dpt xstich buatan tangan kakyong..kekekek

best gift ever said...

I know that twiveaway is a good tool but it is closed to new members. So really I am looking for a good tool, website, or strategy for the giveaway.

nadnye said...

Kak yong, nak jugak penanda buku,nama saya..:P

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .