Saturday, April 24, 2010

Home » » JL Bunch Cafe's Giveaway

JL Bunch Cafe's Giveaway

Salam ceria hari sabtu... & selamat berhujung minggu semua,


Ibu nak buku2 ni... sangat tamak okeh.. walhal ada banyak buku yang dah lama dibeli tapi masih belum habis dikhatamkan lagi...*habibah --> tolong sedar diri sikit ya..*http://www.emocutez.com





perasaan akan sangat BEST jika dapat buku2 ini.

mesej ibu untuk ummumishkah :

Saya suka membaca kerana membaca mengalih minda ke dimensi baru, menyegar juga menyuntik motivasi diri dengan ilmu dan maklumat bermanafaat.



pada yang nak sama2 berebut dengan ibu buku2 kat atas tu.. mari jengah ke blog Ummumishkah


meh klik banner ni...



p/s :
untuk menyegar minda & menyuntik semangat diri ibu yang makin layu ni.. bulan ni ibu sedang mengulangkaji buku ini "Seni-seni Rumahtangga" , susunan fauziah Mohamad, terbitan Jahabersa, terbitan tahun 1996. Ibu beli buku ni pada tahun 1998, masa bujang & sebelum kahwin rajin gak baca.. ni baru nak ulangkaji semula... huhuu, ilmu ni kena renew selalu kan...http://www.emocutez.com

kalian baca buku apa? 





kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

9 kawan ibu yang hebat:

nadnye said...

biasa la Kak Yong, baca satu buku, yang lain baca skit lepas tu KIV, sekarang tgh cuba nak baca "Happy Kids"

ummumishkah said...

salam
slogan reviewed kay!
GOOD LUCK!!

Suhana Shahril said...

Semoga berjaya kakyong!Ana nak tunaikan janji aritu, pinjam buku library nnti nak citer dlm blog..kekeke..

Momma Mia said...

good luck Kak Yong! menarik buku kak yong baca tuh, nnti bleh but n3 sharing...

kakyong said...

nadnye,
sgt betui.. sama lah, baca sikit2, pastu simpan, baca plak yg lain...
nanti leh la review pasal buku 'happy kids' tu yer..


ummumishkah,
thanks.. moga ade lah rezeki utk dpt salah satu buku DR HM Tuah... lama dah tak beli buku dia..


Suhana,
ya ya.. akan ku tunggu review mu..


momma mia,
Insya ALlah, nanti akan cuba share/review few point yg bermanafaat utk semua..

nza said...

kak nza sdg dikelilingi ribuan buku yg nk kena proses nie...hu.hu.hu...tension..

kakyong said...

kak nza,
buat pelan2.. ade dateline ke tu...
kena cari assistant tu kak.. jgn tensi sorg2...

10 said...

ooohhhh buku...

good luck kakyong...

ummuabdullahsyaakir said...

Wahh..kak yong dah mula nak aktif ber 'contest' ye...good luck kak. ^_^

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .