Monday, April 19, 2010

Home » , » Ulangtahun makbonda ke 56

Ulangtahun makbonda ke 56

Salam hari Isnin semua,


Hari ni 19 April 2010, harijadi makbonda yang ke 56. Selamat ulangtahun mak, maaf tahun ni tak dapat nak buat apa2 untuk raikan.. beberapa tahun yang lepas ade juga buat majlis ringkas, dapat berkumpul beramai2 dengan adik-beradik.

Hari ni Perak cuti umum, cuti sambutan Keputeraan Sultan Perak.

Tapi hari ni en ayah meniaga seperti biasa. Takde cuti, so plan nak buat majlis kecilan untuk makbonda pun tak leh nak buat.. mungkin postphone sampai hujung bulan kot. Sekarang ni pun ibu sibuk.. *cakap sibuk tapi sempat juga nak update blog... http://www.emocutez.com



maksu yang suka ngusik mak





Ailya dengan opah... aliya nangis time ni.. sebab panas & nak ibu.. walhal time tu ibu sibuk nak snap foto... huhuuu...


makbonda dengan TOKsu Man... the only tok yang ada (belah makbonda)




adik-beradik makbonda ~ Alang bercermin mata & yang terbaring tu MakNgah.. sekarang ni terlantar sakit.. ada di Shah Alam dengan anak2nya.. Semoga MakNgah cepat sihat


Buat makbonda, 
kakyong ucapkan selamat harijadi yang ke 56. 
Terima kasih Mak.. terima kasih untuk segala2nya. 
Besar pengorbanan mak, 
tak termampu kami yang 10 orang ni nak membalas nye. 
Semoga mak terus tabah & kuat menjalani kehidupan seharian.


p/s :

MakNgah Miela.. cuba adjust2 sket pakNgah kebet tu..
tak nak buat apa2 utk makbonda...??





kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

11 kawan ibu yang hebat:

Izan Ishak said...

selamat ulangtahun buat Makbonda Kak Yong...
moga sihat dan dimurahkan rezki selalu

Ila said...

selamat ulangtahun utk makbonda kak yong...semoga bahagia selalu..muda lagi ek mak kak yong...

♥cybermummy♥ said...

Selamat ulang tahun buat makbonda kak yong . Moga dia selalu di limpahi dengan kesihatan yg baik , rezeki yg tak putus serta kasih sayang yg melimpah ruah dari keluarga serta adik beradik kak yong .

P/s : birthday makbonda kak yong jatuh sama hari dengan ayahanda mamasyaza :D

temp. housewife said...

selamat ulang thn utk makbonda KYong.

Suhana Shahril said...

OOO..Makbonda tu mak kakyong ke?Muda lagi lah kalo mcm tu sbb baru 56,kalo keja gomen, baru pencen.kekeke..ok..semoga diberi keberkatan utk makbonda kakyong

Nadiah Sidek said...

selamat ulangtahun kelahiran buat makbonda kakyong :)

Ummi Hanie said...

selamat ulangtahun to makcik ...

wah ramai anak makcik ...

semoga Allah balas jasamu dgn sebaik2 balasan...amin ...

kakyong said...

ohhoo.. sudah tersilap kira la.. tahun ni usia makbonda dah cecah 57 tahun ler...


Izan,
mekasih & nanti kakyong sampaikan pada makbonda.


Ila,
kahwin muda.. anak nyer yg sorg ni jer yg kahwin lambat.. tp ade sorg adik yg ikut jejak makbonda.. kahwin masa umur 18 tahun, la ni anak sulong dah 12 tahun.. dia plak baru jer nak cecah 31... untung kan kahwin muda..


shikeen,
compact nya doa... Amin..
a'a memang sama tarikh, lain tahun jer dgn ayahnde Su....


nuradyani/Suhana/nadiah,
terima kasih... ;)


UH,
10 org.. ;) kalo tak gugur yg no3.. mesti dah 11.. thanks & Amin...
semoga kami berpeluang berbakti & mbalas jasa mak

nza said...

Selamat ulang thn utk mak kakyong...sory trlmbt wish....sibuk la sehari dua nie....
Moga kebahgiaan milik mak selamanya....

kakyong said...

kak nza,
mekasih... faham tp dlm sibuk2 kak.. kak among top 5 yg rajin beramah mesra di blog saya ni.. mekasih kak..

ummuabdullahsyaakir said...

Tak terlambat utk ucapkan selmt ulngtahun buat bonda kak yong.Kalau makbonda baca ni mesti terharu..
p/S:Pada msa ibu bapa kita hiduplah masa yg sangat berharga utk mengenang dan mmbalas jsa2 mereka ^_^

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .