Monday, April 19, 2010

Home » , » Pack Me Love : Double Celebration Contest

Pack Me Love : Double Celebration Contest

Salam ceria semua,


Hampir tengah malam, ambil masa sikit jalan2 blog.. jumpa contest ni di blog nadnye... memula tu x de hajat pun nak join.. tapi bila teringat ade foto Aliya yang boleh ibu abadikan untuk contest ni... maka, terJOIN lah juga akhirnya.

Ada 2 kategori - 1. suggest menu; 2. makan moment.
boleh join 2-2 atau salah satu.. jadi ibu pilih kategori no.2.


aliya yang sangat suka hati.. makan sampai chomot-chomot..



intai sket aliya makan apa... mesti lah keateow goreng ibu...



sampai menjilat jari.. 'kerusi' tin beskut pun jadi


habisss... licin...

 tarikh tutup nya 30 April 2010 ya kawan2.. so sempat lah nak klik2 kat banner di bawah ni...







HADIAH UTK KATEGORI 2..

Makan Moment Double Celebration Contest


One (1) x Garlic N All Keeper by Tupperware worth RM 59-90

PLUS

RM 20 Laksa Shack @ Giant, Kota Damansara voucher
~ for winners outside Klang Valley voucher will be replace with KFC voucher

PLUS

RM 20 off for every RM 150 Pack Me Love party snack orders
~ not applicable for winners outside Klang Valley but you can forward the discount to your friends/family here






Teruja tak... jom lah join sekali.. sambil kenal2 dengan tuan punya blog Pack Me Love..







kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

12 kawan ibu yang hebat:

Ely Hasrul said...

salam kak yong.. nih pon mlm2 (or pagi2 buta) dok jenjalan blog.. tengkiu kak yong siap bleh gelak2 tgk aliya duk kat tin biskut.. hahaha.. nnti sy buat entry & put nad as referer yek...good luck!

xoxo

kakyong said...

salam kenal Ely,
rajin nya melawat kawasan pepagi buta... ;)
kakyong lepas siapkan n3 tu terus zzzZZZZ

♥cybermummy♥ said...

comelnya aliya .. geram ikeen tengok.
Good luck untuk contest yg ini pula :D

nadnye said...

comel n comot...:P good luck...

MAMASYAZA said...

sronok bila tengok anak2 kak yong makan....penuh berselera..sbb badan depa bulat2...besttt sgttttt...mesti mak dia pandai masak masakan yg sedap2

kakyong said...

shikeen,
aliya memang suka makan... cuma badan yg tak brp naik lagi.. hihii
tgh meroyan bercontest.. ;) thanks.


nadnye,
anak2 makan tak penah elok.. comot2 jer... yg penting dia nak makan , kan...


su,
ibunya tak le rajin masak.. tp anak2 ni koje nya jap-jap nak makan.. malas2 pun kena gak masak.. kdg2 kalo ckp 'soh ayah beli kat kedai lah..', fikri siap ckp awal2 tak mau.. 'ibu jer masak'... adohaiii.., tak kasi chance ibunya nak bersenang2 cuti memasak...

Yati said...

Comelnya Aliya makan kuetiau. :D
Good luck ya kakyong untuk contest ni.
Yati seronok tengok anak orang yang makan. Anak Yati, jangankan kuetiau, nasi pun most of the days tak nak makan. Huhu...

Suhana Shahril said...

Ya Allah, geram nya tengaok Aliya makan. Kalo lah anak2 ana pun mcm tu..bahagia sungguh..nak masak pun bersemangat skit bila ada org yg nk mkn
Geramnya tgk aliya..kecomelannya yg tersendiri..muaks utk aliya!

kakyong said...

Yati,
anak2 kakyong ni memang suka makan..
huhuu, tak mau makan nasi.. jenuh kena kreatif la yati nak sediakan makanan depa... ;)


Suhana,
ibu & ayahnye pun jenis suka makan... ke mana tumpahnya kuah... ;)

Ina Hashim said...

geram la tgk si aliya nih..montel sungguh

kakyong said...

Hez,
tu foto snap Sept 2009.. masa tu nampak montel lagi.. la ni dah keding.. pipi jer nampak lebor...

ummuabdullahsyaakir said...

Alahai Aliya...comel je muka comot2 macam tu..nampak berselera dia makn.Good luick kak ^_^

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .