Monday, April 12, 2010

Home » , » Award babywearing

Award babywearing

Pemenang untuk contest @ giveaway Nur Dayana Insyirah dah diumumkan.. ibu je yang lambat g jengah ke blog Catlina.

Tahniah kepada yang menang... Clapping Hands


btw, dengan besar hati nya ibu ambil award ni... himpunan semua peserta contest.


suka tengok..macam2 gaya ada.. thanks catlina









kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

2 kawan ibu yang hebat:

anamarza said...

Rajin Kak Yong join giveaway/contest ya...sy ni kena tunggu mood bergiveaway/bercontest dtg dulu la kot baru "rancak" skit nk join...blogwalking pun baru nk warming up minggu ni..good luck tuk semua giveaway/contest yg Kak Yong join!!!! ;)

kakyong said...

Ana,
masuk contest/giveaway.. salah satu cara utk UP kan semula Mood.. ;)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .