Saturday, October 16, 2010

Home » » Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be

Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be

Salam ceria,sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

 Jika kalian ada foto masa pregnant yang menarik tertarik debom... mari join contest ini.. JIka tak ADA, pun boleh join juga - ade kategori lucky draw.. semua boleh join. x kira lelaki @ perempuan, dah kahwin @ belum.... sila klik banner ya..

Memandangkan ibu tak ada gambor masa pregnant.. (rugi kan masa 3-3 kali pregnant xde foto untuk kenangan... tu pasal la kena mengandung lagi ni... ) jadi ibu join kategori lucky draw.


ini penaja-penaja contest : 

Contest bermula pada 15 Oktober - 30 Oktober 2010!nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest

sila scroll kat bawah sekali yer...
kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .