Monday, October 4, 2010

Home » , » Selongkar

Selongkar

Salam bahagia dan salam ceria


sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..  


meh tengok apa yang si Aliya ni tengah buat...kerusi tu dia sendiri yang tolak ke sasaran... ibu masa tu tengah siapkan kakak yang baru lepas mandi. Tau2 jer bunyi laci terbuka... 


rupanya nak selongkar tempat sudu garfu pulak...tengok la muka yang langsung tak bersalah.. kalo marah pun tak guna satu sen. hari ni selongkar laci sudu.. semalam dia selongkar laci kain baju dia.. habis kain baju di kuorkan, pastu konon2 tolong lipat. esok lusa ntah apa lagi plak projek selongkar nyer...kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .