Wednesday, October 20, 2010

Home » , » Hadiah dari D'Nur Boutique dah sampai

Hadiah dari D'Nur Boutique dah sampai

salam ceria dan salam bahagia

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..  sila refer entri ini >>   Menang foot detox dan tudng dari D'Nur HealthHadiah ni dah sampai pada hari Jumaat 15 Oct 2010. Hari sabtu sibuk di majlis kenduri & meraikan adik yang bermalam di rumah, maka tersimpan lah kiriman ni beberapa hari dalam lemari. hari Selasa baru sempat nak snap foto dan mengeluarkan 'isi perut' nya. Ibu dapat 5 pack ( 1 pack=10 keping detox patch) detox patch jenama D'puteri dan sehelai tudung.Comel tak model Anis menggayakan tudung baru... 
Tudung ni memang sangat sweet.. ibu memang suka lebih2 lagi kalo kalernya biru kelabu silver.. sungguh menepati citarasa. Nur ni macam tau2 jer warna yang ibu suka.


Terima kasih Nur...

p/s


lastly.. nak tunjuk hasil 'kerja' mengedit menggunakan photoshop... tekun bagai nak rak membuatnya.. jenuh dok ulang 3-4 kali.. takut2 terlupa cara2 nak buat.. hahaa... maaf ya.. beberapa hari ni, ibu mengurangkan xtvt BW sebab ibu tengah dok ralit exploring photoshop.


masih tak cukup kemas.. perlu lebih teliti..


Ada kawan blogger yang request tutorial photoshop.. jadi, ibu harap dapat spesifik nya nak tutorial yang macamana.. ini contoh yang ibu boleh ajar/tunjuk ajar.
1. buat watermark simple
2. buat watermark with logo/photo <<-- syamila ade buat tutorial ni.. nanti ibu cari link nya yer..
3. buat signature simple
4. buat signature with logo/photo
5. edit/crop gambar & buang background gambar
6. buat banner  

so, jika nak.. tolong beritahu nak yang mana yer.. kalo ade yang berhajat nak tempah.. ibu caj murah2 jer... **appreciate la sikit kan masa ibu membuat dengan penuh tekun & kasih sayang**kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .