Wednesday, December 1, 2010

Home » » 45555

45555

Salam ceria…

Adakah anda yang bakal bertuah… semoga ada Tuah anda… jika jumpa nombor ini.. sila print dan emailkan ke kakyong72@gmail.com.. tak perlu di crop ya..

contoh macam ni..

45555


nombor yang atas ni  44918 di’printscreen” pada 30 Nov 2010, jam 10.01 malam. Kita tengok sapa yang bakal memilikinya.. mungkin ada pemenang pada 3 Dec 2010.. (congakan semata)… selamat kejor nombor.. Thumbs up 

p/s :
pemenang untuk Mari Teka : part 2 ~ tak dapat nak umumkan petang ni.. kena tunggu yer.. sebab nak tunggu anak2 cabut nama.. sabor yer.. kalo sempat, malam ni, kalo tak sempat, esok pagi yer… Winking smile

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .