Tuesday, December 14, 2010

Home » » Khabar Afiq @ anak DJ Epoi

Khabar Afiq @ anak DJ Epoi

Salam ceria,


Ibu rasa pasti ada di antara kalian yang kenal dengan dj Epoi. Ibu kenal DJ Epoi ni, sejak April 2009… tapi kenal melalui blog ajer lah.. orangnya nampak peramah, ceria, riang dan mudah dibuat kawan.

Afiq Safwan@ Ben10 (ni gelaran yang DJ Epoi kat adik Afiq) ni disahkan mengidap jantung berlubang pada usia 3 bulan.. buleh baca coretan hati Dj Epoi di entri Dugaan buatku. Kalian boleh baca tentang perkembangan Afiq sepanjang tahun 2009 hingga Feb 2010 di SINI.

Pada yang mengikuti perkembangan DJ Epoi pasti lah tahu tentang perjalanan suka duka & usaha DJ Epoi untuk memastikan adik Afiq sihat & dapat membesar seperti anak2 yang lain.


Pada 8 Dec 2010, mereka telah terbang ke India untuk pembedahan jantung adik Afiq.

afiq2
gambor Afiq dan ibunya.. dalam penerbangan ke India… di ambil dr FB DJ Epoiafiq3
1 hari sebelum pembedahan… smart boy.  Thumbs up  foto ni pun kidnap dari FB DJ Epoi


afiq7


Alhamdulillah, telah selamat di’operasi’ pada 10 Dec 2010.

afiq

khabar pada 13 Dec 2010.

afiq5


Terbaru 14 Dec 2010

afiq6

Sengaja tidak menampal foto besor berwayar2 ni… sayu susah hati bila tengok.. Confused smile

Doakan semoga Afiq semakin sihat & dapat bertemu 2 lagi abang-abang yang tak dapat ikut serta ke India..


p/s
lama benor tak ON FB.. rupanya depa (geng2 kawan blog) ade buat kutipan derma untuk DJ Epoi…Salam kasih sayang buat semua,kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .