Friday, December 31, 2010

Home » » GA Teka & Menang Ibu3A

GA Teka & Menang Ibu3A
Salam ceria & salam bahagia,


Seperti yang dimaklumkan dalam n3 yang lepas. Mulai hari ni, 22 Nov 2010, ibu kick-off GA Teka & Menang.

GA ini adalah sempena 6 bulan ibu berdomain http://www.kakyong.com.

Kaedah nya senang jer… teka berapa nilai duit syiling yang ade dalam gambor ni..
Dalam gambor ni ade syiling 50sen, 20sen, 10 sen, 5sen dan 1 sen. Yang baris depan tu syiling 5 sen dan 1 sen. Hint : lebih dari RM50 dan kurang daripada RM100.

Pemenang : adalah mereka yang berjaya meneka nilai yang hampir @ tepat.

Kenapa ‘mereka’? Open-mouthed smile Sebab hadiah disediakan untuk 5 pemenang. JIka mendapat sambutan, Insya Allah, akan ditambah. Tapi hadiahnya bukan lah nilai ratus2-riban2 yer… sekadar seiklasnya dari ibu.. Red roseRed rose
Kaedah @ syarat2nya :

1. mesti ade blog, terpulang nak follow blog kakyong[dot]com 

2. Tajuk n3 “GA Teka & Menang Ibu3A”, tajuk lain tidak diterima ya. Winking smile

3. Letak banner dalam n3 dan backlink ke n3 GA Teka & Menang Ibu3A dan nyatakan jawapan anda dalam n3. Anda diberi peluang meneka sebanyak 2 kali, jadi dalam jawapan tu nyatakan 2-2 tekaan anda.

4. Letakkan banner beserta backlink di sidebar.

5. Listkan http://www.kakyong.com dalam bloglist anda.

6. Tinggalkan link di kotak komen dengan menyatakan url n3 & email anda. Yang bermasalah untuk tinggalkan link di kotak komen, sila emailkan penyertaan ke kakyong72@gmail.com dengan tajuk email  “GA Teka & Menang Ibu3A”.

7. Tambahan (update 23 Nov 2010) : Cabutan berTUAH akan dibuat untuk 2 orang peserta berTUAH... 

Senang ajer kan.. jadi selamat meneka lah yer. Winking smile Thumbs up
Perhatian untuk perserta :
Sila pastikan syarat no 4 & 5 dipatuhi.. jika tidak anda terlepas peluang untuk cabutan berTUAH.kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .