Monday, December 13, 2010

Home » , » Contest… Bilangan orang paling ramai dalam satu gambar

Contest… Bilangan orang paling ramai dalam satu gambar

Salam ceria dan salam bahagia,

Jalan2 ke blog salah seorang peserta GA Teka & Menang Ibu3A… ternampak contest ni…. Winking smile

Ibu rasa ibu ade gambor ramai2 ni… tapi gambor lama la.. gambor tahun 1995.. zaman ibu di kampus dulu…
contest ni due 1 Januari 2011..uum-matrikulim-1995-1

NI la sesi bergambor paling ramai yang ibu ade… buleh cari ibu yang mana satu..? Winking smile  

Gambor ni di ambil pada tahun 1995, masa tu ibu dan kawan2 di Tahun 3, Universiti Utara Malaysia. adooii… tetiba rasa rindu dengan UUM. Depa semua ni kawan satu batch masa kami sama2 di Matrik Kulim, tahun 1990/1992.

Kalo ikut kan ade 100++ dalam batch kami, tapi dalam gambor ni ade 86 orang jer… (gigih juga errr ibu mengira…), sebab yang lelain tu ade urusan dan ade juga yang terlambat.. dah habis sesi bergambor baru sampai. 


kena tag 3 orang lah pulak… jadi nak tag >> wadud, yob d_08 dan nadiahsalam kasih sayang buat semua,kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .