Saturday, August 22, 2009

Home » » aktiviti menempek award besar-besaran

aktiviti menempek award besar-besaran

Sila lah jengah ke Tanda Kasih ya..
  1. Best & lovely blog award
  2. hadiah Ramadhan dari teman2 blog
  3. Award dari ibu_umairah, mamaAqish, UmmiKhayra & Roslina@Leen
  4. Award dari kak Intan, UmmiHanani, Cybermummy, kakty & Hada@Yuda

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

5 kawan ibu yang hebat:

MAMASYAZA said...

mesti banyak dapat award ni...apapun selamat berpuasa yer kak yong...dah lama tak singgah kat umah su...

kakyong said...

su,
malam tadi ku teringat2 jer kat su..
teringat yg dah lama tak jengah blog su..
sorry ya.. ni tgh terjah di pepagi hari ni

Rozy said...

banyak award kak yong dapat kan..
ya lahh dah orang glamer kan..
rozy ada satu ja award..yg kak yong bg tu laa..

kakyong said...

Rozy & kawan2 ibu yang lain..

help urself.. amik jer mana2 award yg kalian berkenan.. sila-sila.. kakyong sgt2 berbesar hati kalo kalian sudi ambil..

ummuabdullahsyaakir said...

ekeke.kak yong...kalau saya dtg ambik awrd..saya tak tau bila nak tempeknya pulak..hehe

Apapun terima kasih ingtkn saya dgn award n tag yang tak dibuat/tempek lagi ^_^

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .