Monday, August 10, 2009

Home » » 216 BF foto contest.. VOTE for kakyong!! (sticky)

216 BF foto contest.. VOTE for kakyong!! (sticky)

Entri penyertaan contest, tengok sini ya..

kalian boleh vote sekali ajer.. tapi sekali vote boleh vote ramai.. so thick ajer nama2 yang kalian kenal.. & jangan lupa vote kakyong BP C25 Habibah aka kakyong
klik sini VOTE NOW!!
ada masa hingga 10 Ogos 2009... so jangan kelam kabut.. pilih2 dulu nama yang nak di VOTE sebab peluang hanya sekali.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

24 kawan ibu yang hebat:

Hanz said...

Hanz dah vote kakyong :>

yatie chomeyl said...

tu la, yatie pon x vote lg..tunggu sekali harung..vote utk semua kawan2 dlm blog list daku hehehe.. termasukla k yong sekali ;)

syahadah said...

vote kak yong gak le...

MiszMama@Haslinda said...

tak tau pun sekali vote bleh vote ramai2. Saye dah vote tp bukan kakyong.. takpe, nanti saye vote pakai hubby nyer lappy plak sebab saye nye lappy dah tak leh nak vote.

My-Giveway said...

I pun dah vote utk u :) Good luck !!

:)

azryna abdul said...

yeyyy..dah vote utk kak yong..
gud lucks akak...

azzamoro said...

good luck!! kite dah vote..

MaMaMiE said...

Salam k.yong, usah risau makmi dah tunaikan tanggungjawab kuar mengundi akak seawal pagi lagik...ngeh²...go..gooo...goooo k.yong.

AshAnas said...

shira sudah pun menunaikan tanggungjawab sbgai pengundi... vote for kakyong!

adianiez AIDA said...

good luck kak...

sya said...

dah vote.. good luck kak yong! :D

MAMASYAZA said...

dear kak yong....daku dah vote pun utkmu n kwn2 lain yg kukenali

atty's said...

pagitd kty dah vote utk yong..walupun bz..gudluck tau.yong

Zuhaini said...

ok, nanti saya vote ya! :)

oya@mamahamzah said...

kak yong nanti saya vote akak ekkk suke latu

ummuabdullahsyaakir said...

insya Allah nnt saya voye kak yong...good luck yea^_^

miela77 said...

kak yong...iela da vote tau...vote skali harung je...so mana2 kengkawan yg iela kenal..da vote tau..huhuhu

kakyong said...

terima kasih pada kawan2 yang VOTE kakyong..

kakyong pun dah VOTE.. semua nama yang kakyong kenal kakyong dah tick..

btw, rasa nak menang tu xdelah kot... :))

tak fofular... & malas nak melobi... kalo rajin melobi mungkin lebih tinggi vote kot...

x per lah, seronok2 jer.. lagipun kakyong bukan le saper2 dlm dunia BF ni... ;) as long dapat susukan ALiya pun sungguh puashati..

buat UMMU AS.. xper, pasni usahakan utk adik AS... bila due??!!

izan ishak said...

kakyong...izan dah vote utk kakyong tau...
GOOD LUCK YE!!

zieha said...

k yong..jangan lupe undi utk firas ye:) goodluck

MAMADANISH78 said...

kak yong..mamaD dah vote dah...good luck tau

nadnye said...

Kak Yong saya pun dah vote untuk Kyong dan saper 2 yang kenal...

ummiaqeef said...

kite dah vote kak yong dan rakan blogger yg lain..hehe..

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Kak Yong...saya dah vote utk Kak Yong...good luck utk kak Yong n Aliya ^_^

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .