Sunday, August 2, 2009

Home » » 209 Vote for Aliya pulak... ;)

209 Vote for Aliya pulak... ;)

Entri contest, sila jengah sini yer... My cute Lil' Princess

Sila buat undian di blog mama_aqish yer... VOTE G03
setiap blogger boleh undi sekali jer.. so pada kawan2 ibu yang belum lagi mengundi.. sila lah undi ALiya sekali yer... VOTE G03... terima kasih!! ;)
Kakyong belum mengundi lagi.. sebab nak undi sekali arung... dateline undian adalah pada 7 Aug 2009.
Saper yang nak kakyong undikan anak2 nyer.. sila tinggalkan pesan di kotak komen... ;;)
.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

8 kawan ibu yang hebat:

sitisifir10 said...

Good luck to Aliya, takde orang undi lagi...ni kira kalau nk undi tu kita undi sekali untuk berapa orang pun boleh kah? :-/

kakyong said...

yer boleh undi sekali.. so sekali mengundi tu, undilah sbrp ramai yg boleh... hihhiiii

miela77 said...

jgn lupa vote baby qis G07 tau...nanti iela kumpul n vote skali harung..

rizza said...

comel nye...

ummu_abdullah said...

hehe, comel laa... dah vote...!!!!
;;)

0

ummi qaisara said...

undi aqilah yer..VOTE G13
=)

adianiez AIDA said...

good luck kak...

Yan said...

kakyong.. tak silap yan... undian yg diterima.. 1-girl 1-boy.. tu maksudnye undi sekali saje..
takleh undi banyak2..

by the way.. dun wori.. yan dah undi aliya ekk

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .