Tuesday, August 4, 2009

Home » » 211 MY-Giveaway Blog Contest

211 MY-Giveaway Blog Contest

My-Giveaway #5 - Ladies Small Bag This bag looks small but it can fit a long wallet nicely. It even comes with a tiny keychain pouch that can be used to keep your coins. Love the argyle print !! Comes with zipper and 2 compartment !! MUST HAVE :)

Ibu kalo boleh memang nak beg ni, sebab beg tangan ibu seme dah dalam proses 'mereput' dan ade yang dah terkoyak. Dan sejak 2 tahun ni Ibu memang takde beli beg tangan yang baru.. sebab nya masa tu beg tangan ibu masih okay.. jadi sekarang ini memang ibu memerlukan beg tangan.. supaya ibu boleh letakkan purse ibu & kamera digital ibu. *jadi blogger ni kamera digital harus sentiasa siap sedia... *
SO, I deserve to win MY-Giveaway #5... because I want to be one of the 8 lucky winner.. and I want a new bag... the bag description just nice for me to store my long purse & my digital camera.. so that I can use @ melaram for this coming hari raya... ;;)
Selain daripada beg tangan ni.. ade banyak lagi hadiah yang ditawarkan... cuba tengok foto dibawah ni... mai pilih2... ade masa sampai 8 Ogos 2009. klik pada foto yer.. for further details... ;)
.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

8 kawan ibu yang hebat:

MiszMama@Haslinda said...

comelnye beg tu..kalu menang leh pakai raye ni. ari tu mase g jb ade beli handbeg chanel. tapi tak ori lah..sepuluh hengget jek..ape lagi..kebas lah satu. buat raye, bukan org tau ori ke tak..hihihi

Ummi Hanie said...

ehhh..same laa pilihan kiter kakyong..heehee
agaknyer sape ler yg bertuah menang beg ni yer..tupperware dah ramai org nakkk

kakyong said...

miszmama,
yer betui... beg yg ade dah koyak... :(
kalo dapat memang best abis la ni..

Ummi Hanie..
alamak.. nak kena berebut dgn hanis plak nih...ishhh ishhhh :-o

nadnye said...

meroyan lagi.. good luck yea..

yatie chomeyl said...

hahha sambil2 wat contest sendirik, sambil2 join jugak contest lain ;)

syahadah said...

gud luck kak yong..saya tak dan la masuk contest...berpinar tgk byk sgt contest ni..dulu mmg mood nak masuk..skrg ni...susah bangat!!

NaDiaH SiDeK said...

comel beg tu. good luck kakyong!

ummuabdullahsyaakir said...

eem tarikh tutup 8hb..eem tak dapat nak joink klu macam ni..huh


Insya Allah kak yong,klu ada rezeki...kak yong dapatlah nnt...goosd luck yea kak yong

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .