Saturday, August 29, 2009

Home » , » Award untuk Julai 2009 - kawan ibu terHEBAT

Award untuk Julai 2009 - kawan ibu terHEBAT

Salam buat semua,

sepatutnya analisa ni sepatutnya telah diUP kan pada awal minggu pertama Ogos 2009. Tapi tu lah kan, macam2 yang ibu kena buat, sampai tak sempat nak buat analisa. lagipun ibu ambil masa untuk meneliti dan study analisa @ statistik puan google analytic yang lebih detail.

Untuk bulan Julai 2009, ibu tak buat rank macam bulan Jun & May 2009. Untuk Julai 2009 ibu rangkumkan jumlah komen & kunjungan terbanyak, tetapi kali ini ibu telah meneliti kepada elemen 'tempoh masa' kawan2 ibu berada di Catatan Ibu. terima kasih kepada Puan google Analytic sebab membantu ibu. Kerap berkunjung, tetapi jika hanya touch n go sahaja, Puan google analytic tidak akan rekod masanya.

Oleh itu, award istimewa yang ibu sediakan bulan ini adalah merangkumi ke3-3 elemen ini :

  • kerajinan beramah-mesra (bilangan komen)
  • tempoh masa berada di Catatan Ibu
  • kekerapan kunjungan

Dengan itu, kawan2 ibu yang terpilih adalah:

  1. ummuabdullahsyakir
  2. yatie mommy SN
  3. sitisifir
  4. miszmama
  5. aten10
  6. nadnye
  7. hanz
  8. ummikhayra
  9. syayassir
  10. aida
  11. ummiqaisara

p/s : tak sempat pulak nak emailkan kod, ni dah kena bersiap nak ke rumahmertua.

Jika menghadapai masalah untuk copy paste.. sila gunakan teknik yang telah diajar dalam n3 ini.. cara tepek foto di blog


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

15 kawan ibu yang hebat:

syayassir said...

kak yong,
terharunya saya tengok award kak yong ni...
siap ada gambar sorang2..
:) :) :)

kakyong said...

sya,
kakyong tak jadi nak emailkan kod.. kakyong dah tepek di n3 ni..
nanti dtg balik ambik ya... ;))

sitisifir10 said...

Ini baru dinamakan spesel kan....he he...dah tempeks!!!

MiszMama@Haslinda said...

dah amik dah...time kasih banyak2. Tapi tak tau mane kakyong amik gambar tu. kat FB kan? suke sangat kakyong..saye try jugak masuk google analytic tu tapi tak tau camne nak buat.

♥cybermummy♥ said...

Tahniah pada semua yg dapat award dari kak yong .
Cantik tul award yg kak yong buat very the creative :D

Nadiah Sidek said...

sy dlm ranking ke brp kakyong? tang bhgn 'rajin memberi komentar' tu pun tak masuk2 lg dlm top 20..huhu

yatie chomeyl said...

yea yea no 2...alamak..kang klu solah nampak yatie bloghopping ni kena marah pulak....study 2x..kekkekekkek

MaMaSyAzA said...

tahniah kepada semua penerima award kak yong....

kakyong said...

sitisifir,
dah tepek ya.. nanti ade masa kakyong jengah... :)

cybermummy,
u just miss few point.. kalo tak boleh juger dpt award.. :D

miszmama,
a'a, cilok dr FB.. jenuh telek setiap n3 kat ur blog.. tak jumpa foto yg ku berkenan... :p

nadiah,
nak tgk ranking ker.. heheh.. nanti kakyong cuba siapkan.. mana2 yg spend less than 1/2 jam tu malas lah kakyong nak jengah.. tp tak per kakyong masukkan semua nanti.. adil utk semua.. tp amik masa sikit lah

yatie mommy SN,
aippp.. study study.. heheh.. ;;)
btw, dah 3 hari ni x dpt masuk blog yatie..
dpt masuk tp kuor header jer... :(
letih tunggu langsung takde apa2.. kosong jer..
frust sungguh...
tu pasal guna foto yg ade... :p

mamasyaza,
su.. x dpt lah detect ur url dlm data google analytic..
su blogwalking via link dr blog @ ... apa???? cuba tolong beritahu... ;;)

UmmiKhayra said...

Salam Kak yong,

Thank you for the award. Terharunya saya.. siap ada gambar sendiri tuh. Memang ori tuh... :) Thank you sekali lagi... =)

nadnye said...

Kak Yong... nie betul2 special.. alamak dengan gambar lagi... siap godeh satu2 ni nak ambil gambar...
Apa-apa pun ingatan nie saya hargai... terima kasih daun keladi..:)

Yan said...

huhu... saya mmg tak berkesempatan menempek lelame kat blog kakyong cam dulu..

10 said...

aduhai... x sangka lak org pn tersenarai jugak... terharunya... terima kasih kakyong...

Hanz said...

Hu! Me rasa terharu! Dah buat entry...nanti nak tepek kat sidebar! Arigato Kakyong!!

kakyong said...

heheh.. ;;)
diharap kawan2 yg dapat award ni, suka hati..
yg tak dapat.. xper. leh cuba lagi..

you all yg rajin beramah mesra memang superb.. Insya Allah, kakyong akan lebih berusaha untuk menjengah & beramah mesra di blog kalian...

terima kasih.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .