Monday, August 10, 2009

Home » » 218 Announcement... sila baca yer..!!

218 Announcement... sila baca yer..!!

Sempena hari ni harijadi Anis yang kedua... jadi kakyong dah ubah sedikit syarat2 contest.. sila rujuk ke entry contest ya...

lagipun sebab hari ni dah ade peserta @ entry pertama.. so kakyong nak umumkan ade hadiah yang menanti peserta mengikut no entry tertentu ... no yang keberapa kah itu.... biarlah rahsia... SURPRISE.... :D ;;) kalo peserta sampai mencecah ke 55 ler.... link entry sila tinggalkan di entry contest.

Hadiah akan kakyong uploadkan sebaik sebahagian daripada hadiah2 ade ditangan.. setakat ini sudah terima satu. :D

Insya Allah, akan ada 6 orang pemenang... 3 kategori anak lelaki & 3 kategori anak perempuan.

Nantikan hadiahnya ya... TUnggu ya.... ;)


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

3 kawan ibu yang hebat:

adianiez AIDA said...

rugi nyer aida tak dpt join :((

kakyong said...

hari tu aida tanya kalo anak dgn ayah boleh tak...
kakyong dah masukkan syarat baru.. so boleh lah join...

izan ishak said...

k.yong...teringin laa nak join ccontest nih.
tapi xde pulak gambar dgn syarat2 yg k.yong bagi tu. tp xpe...suka tgk org join contest2 camnih...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .