Thursday, April 23, 2009

Home » » 110 Baby Cute Contest : VOte for ALIYA, please...!!!

110 Baby Cute Contest : VOte for ALIYA, please...!!!

Ni Aliya nak merayu UNDIAN mommies/ibu2/mak2... UNDILAH ALIYA.. ALIYA yang chomeyl ini....

cara-caranya:

1/ klik ke sini http://damiaqish.blogspot.com/2009/04/vote-for-them-baby-cute-contest.html

2/ kemudian tinggalkan undian anda di kotak komen(bukan kotak komen blog Catatan Ibu yer!!)dengan menaipBCC_girl's_19_5 bintang

Funny 2 step sahaja.. senangkan...!! Aliya perlukan UNDIAN ini mulai hari ni 17 April 2009 hingga 23 April 2009. Undian anda sangat-sangat ALIYA hargai... dan diucapkan terima kasih... Thank You

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

8 kawan ibu yang hebat:

| kunyit a.k.a. eus | said...

hoh... mai pakat kite promote.. sblm tarikh berakhir.. ekekeke..

Hayatie said...

Gud Luck for Aliya, kak yong!..ku dah kena vote utk baby amyatie, maira!..klu tak, sume ku vote kan!..vote for azriku juga..huhu!

wansteddy said...

gud luck aliya!!!

ummu_abdullah said...

huhu, voted... caiyok aliya....:D

kakyong said...

Ummu_ Abdullah ~ terima kasih.

eus, Wansteddy, Hayatie ~ good luck also for your babies.. semua baby comel2 belaka..!!

precious innocent said...

ala... emma baru je vote utk baby lain.. kalau x leh votekan utk aliya...

ps.. x best betul sbb leh vote sekali je.. huhu

-mama emma-

kakyong said...

mama emma ~ tu lah kak, boleh voter sekali jer.. kalo bleh vote byk kali kan best, boleh saling support-menyupport :D

yatie chomeyl said...

good luck aliya :-*

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .