Thursday, April 16, 2009

Home » » 101 Bantu kakyong

101 Bantu kakyong

Malam tadi kakyong terima message daripada kakwani seperti di atas.

Jadi untuk mempastikan bahawa entri2, tak kiralah artikel @ foto2 dalam blog Catatan Ibu ini tidak boleh di copy, kakyong mohon kerjasama siapa jua yang sudi, untuk memberi komen & feedback.

susah & tak best lah kan bila kawan2 tak boley nak copy.. camana kakyong nak pass TAG atau AWARD... hmmm...

baru2 ni award yang kakyong bagi tu ade yang boleh ambil kan..

apa2 pun nak beritahu... blog kakyong ni sarat dengan grafik & foto, jadi kadang2 masa untuk loading sepenuhnya akan memakan masa...

bukan blog daku sajer yang slow, ramai juga kenalan ku yang blognya lambat untuk loading, tapi daku sabar menanti, sebab daku faham, bila grafik byk maka proses loading akan perlahan.. & semasa loading, usah la nak klik sana-sini, tunggu saja & buat kerja lain dulu.. sebab kdg2 bila klik sana sini (klik blog yg sedang dibuka itu yer..) ia akan menggangu proses loading & boleh jadi error... berdasarkan pengalaman menjelajah dari blog ke blog

Apa-apa pun kakyong menanti feedback daripada yang sudi memberi komen. Terima Kasih.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

11 kawan ibu yang hebat:

Ina Hashim said...

bib

tak reti nak tolong la bib
all this while x penah encounter problem camtu

Hayatie said...

kak yong, sy buleh jer nak copy paste kat sini..ke ku yang tak pahamm cerita di atas tu..huhu :D

IbuKauthar@Salwa said...

sy pun bole copy :)

kakyong said...

salam Hez, hayatie & Salwa,

terima kasih, maknanyer mungkin blog kakyong tidak bermasalah,,, mungkin juga sbb line connection kot, kalo time connection tgh slow (peak period, org ramai tgh guna), so mcm2 problem ler dpt.... hahaha.. suka2 jer nak mencari sebab & akibat..

satu lagi ade yg komplain, lambat loading.. jadi yg itu tdk dpt kakyong bantu, sbb bila kakyong masuk blog org lain pun sama.. lebih2 lagi yg ade guna background dr theCutestblogontheblog.. kdg2 dah abis baca entri & dah taip komen, baru nampak wajah sebenar blo tu.. so, it's beyond our control..

lagipun siapalah daku nak memuaskan semua orang.. daku pun tak pandai IT, godek2 guna common sense jer..

yatie chomeyl said...

mak buyung rilek je copy tag tu..xde problem pon.. problem nyer mak buyung ada sikit Malas sket je nak wta tag hik3x...tunggu angin rajin menderu ;))

Hanz said...

Salam KakYong, ok jer copy2 dari blog Kakyong.Lambat upload perasan gak happen pada blog yg sarat grafik.

Hanz novice jer bab2 mekapkan blog ni..teringin nak tukar suasana..tepi belum berkesempatan..amik masa sebab buta IT!

kakyong said...

Betul la...kena sabar..blog akak pun ramai gak komplen..selalu slow...sempat nak terlena...hehe..tapi akak tak ada mslh plak nak upload blog sendiri mahupun blog orang lain..sabo je la ye..

Ummi Salsabila said...

kak yong,ummi mmg xbole copy sejak kak yong bg award ari tu.pic boleh copy.word2 tu yg xbole copy...nape ek? kak yong.nak tny cmne nak buat comment org bg kat homepage?

zieha said...

salam..k .yong..selalunya bila zieha masuk blog k.yong mesti ada tulis blinking erorr implement..tak tau kenapa..tapi..jangan risau zieha masih boleh lagi tengok dan baca blog k.yong..cuma benda kotak error nie nyibok je ganggu zieha layan blog k.yong.. :-/

kakyong said...

UmmiSalsabila

kak yong.nak tny cmne nak buat comment org bg kat homepage? kakyong tak faham soklan UmmiSalsabila tu.. cuba rephrase..

Ummi Salsabila said...

xpelah,da th da.hehe.nak th cmne tu comment2 pegunjung2 boleh kuar kat belah kanan ni..add widget ea?

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .