Thursday, April 16, 2009

Home » » 102 Meh ramai-ramai amik award.. macam2 ada

102 Meh ramai-ramai amik award.. macam2 ada

Ini adalah award-award comeyl-lote kiut-miut yang ibu dapat daripada kakyong alynxz . bila bab dapat awards daku memang selalu tak sabar-sabar nak paparkan di blog... hehehh

Dan ibu dengan besar hati nye menganugerahkan nyer kepada semua kenalan/rakan/follower2 blog Catatan Ibu. Jadi usah memalu.. ambil lah mana2 award yang suka @ yang belum pernah dapat @ jika tidak pernah dapat satu pun.. ambil semua sekali...
RollBest Friends 1

p/s : kakyong Alynxz, Terima Kasih banyak-banyak.. semua award ini cantik2 & lawo2 belaka...


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

16 kawan ibu yang hebat:

syahadah said...

nak ambik semua boleh..hahahaha

ILA said...

byknyer award...tak larat nak ambik semua ni...hahaha

kakyong said...

Hahaha...borong award ye Bib...saper2 nak amik nampaknya kena bwk kontena ni...tak cukup tangan nak bwk...hihihi

kakyong said...

salam Syahadah & ILA,
sila2.. amik semua sekali.. :D

kakyong Alynxz,
daku pun memborong dari blog dikau... :))

zieha said...

Salam..wah..ini mcm k.yong big sale award ..hehehehe tak akan ku lepaskan..pasti ku ambil,,tk u ye..muahssss:-*

My-Hasla said...

tq bib. kak has dah amik 3 awards to paste into blog kak has.

Ummi Salsabila said...

fuyooo...byknyer award kak yong..nnt kite amik ye.tq

ummu_abdullah said...

amik jangan tak amik... huhu... niway tq kak yong :p

hairieusoff said...

byknya award...blh ambik cenggituh aje eh....

kakyong said...

salam

zieha,kakHas,UmmiSalsabila ~ amik jgn malu2, pilih pilih mana yang suka

ya en hairieusoff, ~ borong sumer pun tak per.. blog2 yg biasa kakyong lawat/tinggalkan jejak, semua layak amik award ini...

Ummi Hanie said...

wahhh kakyong... penganugerahan blog besar2an ney...

tataw laa Hanie nk pilih yg mane 1 ..semua nyer kiut miut ...hmm ape kate kak yong p;ilehkn utk sy ? lebih afdhol gitu ... ;))

| kunyit a.k.a. eus | said...

nk ambik lerh! *wink!

syahadah said...

kak yong dah ambik..hahahaha trime kasih..award tu nak kasik balik kat kak yong

kakyong said...

Ummi Hanie ~ amik jer semua sekali.. meriahkan blog Ummi Hanie pulak... :D

eus ~ ishkk.. buat malu2 miawww plak dia... ;p

syahadah ~ nak bg balik.. ok kakyong terima tp kakyong tak tepek dah kat blog yer... ;))

Ummi Hanie said...

wokehh ..dah ambik pun kakyong..tp x sumer laa...

thanks

kakyong said...

ok Ummi Hani ~ as long as amik..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .