Saturday, April 4, 2009

Home » » 086 Top visitors Catatan Ibu Mar 2009

086 Top visitors Catatan Ibu Mar 2009

foto ni hiasan jer... Anis tengah mamam farero roche..

Heheh.. hadiah@award lagi.. tapi kali ini hanya untuk pengunjung pilihan bagi bulan Mar 2009.

1. kak Rina ~ Safe & Sound Silversarina

2. Ummi Ina @ Hez ~ OurDreamsOfLife

3. Ayahnde Pengasas ~ Catatan Santai

4. Fajaril ~ Fajar Seluas Angkasa

5. Mommy Lyna ~ mysuperkids.net

Sila ambil hadiah (copy kod dalam kotak dibawah) dan paparkan di blog anda. Terima kasih.

.

.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

Pengasas said...

Salam KakYong,
Hadiah tu dah diambil. Terima kasih banyak-banyak. Tak muat tampal sebelah kanan, jadi kena tampal kat ruang bawah.
Terima kasih.

kakyong said...

salam ayahnde pengasas

foto tu boleh dikecilkan..

refer pada kod href=....... /s288/IMG_1803.JPG" />

yg s288 tu tukar kpd nilai yg lebih kecil, cth --> s144 @ no yg lebih kecil. jadi foto akan jadi kecil.

kakyong said...
This comment has been removed by the author.
kakyong said...

testing... :)]

Ina Hashim said...

thanks bib!

kakyong said...

salam hez,

ur r welcome :D

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .