Friday, April 3, 2009

Home » , » 085 Laptop ibu weng...!!??

085 Laptop ibu weng...!!??

hari ni ibu tak plan nak buat entry baru, tapi sebab bengang sungguh dengan ke'slow'an untuk masuk ke blog kawan-kawan.. maka ibu pun layan le rawan hati ni dengan menulis sket.

Adakah laptcop ibu ini yang weng atau memang network connection yang slow... !?

Pepagi tadi ibu dah buat housekeeping'.. buat full-scan (ibu perasan pendrive pak ngah telah menyumbang virus ke laptop ibu), pastu dapat plak mesej 'window detoriate' (agaknyer betui kot ejaan).. katanya windows need to be repaired.. o-o.. ini yang ibu malas kalo camni.. so ibu amik jalan singkat, ibu 'restore' semula windows.. hmmm, ade ler laju sket, tapi tak lah selaju selalu.. hmmmm...

ntah apa la yang dibuat dek aliya tuh.. tau-tau dia dah berdiri kat kerusi tu. abang fikri la berangan-angan, konon2 mancing ikan lah tu... kreatif anak-anak ni

Ni ibu tepek beberapa keping foto anak-anak, yang ibu snap beberapa hari yang lepas, dengan aksi-aksi tersendiri..

Ni foto yang ibu suka.. 3-3 anakku main bersama-sama.. main drum-drum gitu.. hahah, ada juga kegunaan tin biskut ni.. kalo dengor bunyi muzik yang terhasil, hahahaahhh.. sebiji bunyi dong-dong-cheng cina mampus.. mana tak nyer, 2 orang ketuk guna tangan, abang fikri plak guna sudu dan garfu... Bandpenghibur hati ibu.. KissesMom


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

precious innocent said...

rasanya i mesia line tenet slow giler...

xtau pasai ape..

-mama emma-

Mama_Aqish said...

wah ada bakat jadi ahli muzik tu...sepakat main bersama boleh wat kumpulan.....line tenet memang slow kat ofis kite ni pun...

kakyong said...

salam mama emma & mama_aqish,

yer ke seM'sia slow.. tak per.. slow pun slow ler,, buka 2,3 tab jer.. janji leh 'jalan2'.. nak bayor hutang semalam..

Hanz said...

Yup, confirm line slow satu malaysia..telekom probs..international line susah

hairieusoff said...

ada can le deme masuk tarian singe lepas ni

kakyong said...

salam hairieusoff,

boleh.. boleh..boleh..! kalo bergabung dengan Adia & Arisa.. hahahh, mesti meriah...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .