Monday, April 13, 2009

Home » » 097 kenalan baru, New Follower.. siapakah dikau...!!??

097 kenalan baru, New Follower.. siapakah dikau...!!??

Siapakah pemilik foto ini.. kakyong tertanya2 kenapa tiada link... !!?? Tolong.. sila kenalkan diri.. heheh.. anxious nak tahu nihh DuhLava Lamp

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

4 kawan ibu yang hebat:

Ummi Salsabila said...

sape tuh kak yong...jeng jeng jeng..hehe

kakyong said...

salam UmmiSalsabila..
itulah yg musykil ni.. tak dpt link nyer.. :-/

Shinta Musraika said...

salam.. ku kenal benar dia itu.. gambar itu adalah gambar mimi,miza,baby & paling kecil comel loteh manja.. yang mana ibunya bernama puan Nonnie :)

kakyong said...

salam mamaShinta,
ooo.. dia ker.. heheh. kakyong dah follow dia, tp belum add link.. baru add link ni.. terimakasih mamaShinta, buat daku tertanya2 ajer..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .