Saturday, April 25, 2009

Home » , » 112 Musim award belum berakhir

112 Musim award belum berakhir

Musim memborong award belum berakhir. Ini adalah award-award yang daku borong daripada kakyong-Alynxz


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

14 kawan ibu yang hebat:

nurdaniella said...

salam kak yong.. harap2 aliya dah semakin sembuh.. huhu.. payah jaga anak2 demam ni.. silap2 lepas diorang sembuh, kita pulak yang demam.. thanks for the award.. hehe..

| kunyit a.k.a. eus | said...

btol tu kakyong.. susah nk cari sahabat yg mcm kakyong ckp tu.. :(

kakyong said...

salam

Nurdaniella ~ lama nyer tak tinggalkan jejak di sini, harap daniella sihat, iman dah sihat?! ni ibu nyer kena minum air byk, la ni panas sgt.. supya kalo ibu demam, mati kutu ayah nyer.. kakyong jarang demam @ sakit.. tapi kalo demam mau terlantar bbrp hari.. !

eus ~ memang pun, tp kita cuba lah jadi sahabat/kawan yg terbaik utk kawn2 kita.. usah dendam, usah cemburu, sbb rezeki setiap org ALlah dah tentukan.. tp cemburu yg positif tak apa, cemburu sbb org tu baik, pandai agama tu okay, sbb boleh jadi motivasi supaya kita jadi lebih baik..

syahadah said...

salam kakyong....mcm entry yang saya buat jek..hehehe..mmg dlm alam maya sukar mencari sahabat yang sejati...saya pernah terkena..tp banyak jugak rakan maya yang membantu..baru kita tahu kawan dan musuh..kak yong nanti ku rembat semua award mu ituw..wakakakaka

su said...

salam kak yong...su amik satu award tu tepek kat blog su...bolehkan

kakyong said...

syahada ~ yer ke sama entri nya.. meh nak tengok entri u yg bila tuh.. daku tidak kopi yer.. memang tetiba terkuor dr minda ku yg senget nak tulis camtu.. kakyong suka bprasangka baik dgn org.. kalo betui dia tak baik, suatu hari Allah akan tunjukkan pada kita. bior org benci kita, janji kita jgn.. jgn kotor & hitamkan hati.. nanti yg susah kita juga.. amik award tu jgn tidak.. kasi lawo blog mu..

Su ~ sila2 lah ambil, usah memalu..

My-Hasla said...

Salam Bib... nanti nak copy and tepek award tu dalam blog My Notes Entry yek!

kakyong said...

kakHasm
sila lah ambil.. daku sgt berbesar hati memberi nyer..

ummuabdullahsyaakir said...

salam,kak yong.saya amik award2 ni yea.
Terima kasih sbb bagi award,wlpn tak ada award pun,pshabtn n perkenaln tetp terjalin kan kak?

kakyong said...

salam Ummuabdullahsyakir,

award adalah tanda penghargaan di alam blogging.. tnpa award tetap terjalin persahabtan dgn beramah mesra & berkongsi2 info & ilmu yang bermanafaat. ;))

U-jin said...

kak yong u-jin datang nak amik award..heheh tq..

kakyong said...

salam u-jin,
sila lah ambil, daku suka bila lihat awards yg ku perpanjngankan di tepek di blog kawan2.. :)

Ummi Salsabila said...

Happy frienship kak yong.thanks byk2 kak yong being my friend.terharu bc entri nih..huhu.TQ nnt bg ward.nnt kite tempek ye.alya cpt2 sembuh ye...sian ibu risau & penat...

yatie chomeyl said...

award lagik ngeh ngeh..nanti mak buyung kutip...tenkiu kak yong :)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .