Monday, July 6, 2009

Home » » 183 Contest DJ Epoi

183 Contest DJ Epoi

ni ade lagi contest.. Santai d Sunway Lagoon.. tapi untuk Followers DJ Epoi ajer...
tarikh tutup 15 Julai 2009. maklumat lanjut, sila klik sini, santai d sunway lagoon
Ini adalah foto yang ku pertaruhkan untuk contest tersebut...
sebenarnya foto telah diemailkan minggu lepas lagi.. tapi ni sajer buat entry utk kenangan, tak kesah menang @ tidak.. yang penting, ibu masuk... kemaruk bercontest nih... ;)

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

12 kawan ibu yang hebat:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

KakYong nie memang hebat lar... sumer contest sempat joint yek.. Gud Luck !

ummuabdullahsyaakir said...

kak yong ni rajin sungguh meng'contest'kan diri.Teringn juga nak join tapi..saya nak memblog pun problem...lagi nak join....hope kak yong berjaya yea.

Dj Epoi said...

Salam KaK Yong..

Terima kasih belayar Di Radio Buruk Gua....
Dan Terima kasih kerana menyertai dan Special Entry ini....

Kak Yong memang Walaweiiiiiii Rajin Hupdate blog!!! siut!!! heeheheh

Kekawan yg lain....Jom Redah Blog Gua...Join Sekali...

Precious said...

Nak, nak jugak! mesti masuk ni ... Nanti I ronda2 risik kabar dulu ...

Hanz said...

Teringat masa Hanz kecik2 dulu, slalu abah hanz mintak pijak belakang...masa tu badan kecik2 macam anak2 kakyong ni takdelah berat..

Mrs.Anne said...

:) wahh.. bestnye anak2 pijak blakang.. :D

10 said...

fuuuuhhhh... sooooddddaaapppnyer ada org urutkn belakang ni... rajin join contest... good luck yer...

kakyong said...

azrina0307,
mana2 contest yg terjumpa masa tgh blogwalking tu, sambar jer... amik kesempatan yg ade... kalo setakat sajer2 nak cari tak de lah..
tp sbb dah ramai kwn ni, so memang terserempak lah dgn byk contest & giveaway... :D

ummu AS,
Insya Allah, bila dah ok internet connection nanti.. bercontest sakan ya... :)

DJ Epoi,
meraikan kawan2... ;;)

kak precious,
jom masuk.. nak gak tgk foto yg kak pertaruhkan.. tak penah lagi tgk any of ur amily foto...

Hanz/Mrs Anne/aten10,
masa kecik2 dulu pun kena pijak blkg ayahnde... ;)
tp anak2 memang sonok pijak belkng ayahnyer..
masa kecik ni lah nak merasa.. dah bdn besor gabak nanti, uihhh, mau patah tulang ayhnyer... =))

Yan said...

oooho kakyong.. yan pun join dah... kiteler antara 3 orang bertuah yg dah join contest tu kan?? hehehe mane tau dpt adiah peserta terawal join.. tp yan antar dah lame jugakla gambo tu.. cam 2-3 mgu lepas dah..

kelmarin dtg blog dia.. tanye ape cite ngan contest dia.. tetibe tgk kuar terus entry pasal contest tu... bukan ape.. dia wat contest tp tak sticky mode so orang tak pasan.. then cara contestnye plak antar emel.. klu wat entry mesti ramai yg join..

yan antar gamba yg same ms masuk contest kat blog isabelle aritu..

UmmiQaisara said...

rajin gak budak2 tu yer..cumil jer kak tu tayang pampers

MiszMama@Haslinda said...

save budget!tak yah g spa2 bagai nak massage sana sini.. cumel2 belaka tgk keletah anak2 kakyong ni.

kakyong said...

Yan,
join jugak yer... mari lah kita beramai2 bercontest2 nih... :))

UmmiQaisara,
hahah.. kecik2 besor camni boleh lah dikerah2 soh pijak2 belakang.. masa ni depa tgh sonok nak main jer.. tu pun kira main lah jugak tu..
tunggu qaisara & adik2 pijak plak belakang abahnyer... :D

Miszmama,
nanti jemmy & dekna pun boleh main pijak2 belakang ayahnyer... ;)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .