Sunday, July 19, 2009

Home » » 197 Spinningspool shoppe giveaway

197 Spinningspool shoppe giveaway

Walaupun ibu hanya pandai menjahit lurus sahaja, dan hanya tahu sikit bab2 nak otter seluar atau baju2 yang koyak... :D namun daku masih gigih untuk merebut giveaway yang seperti ini, yang diinisiatifkan oleh LynnaMalina of Spinningspool Shoppe.

1st foto : 2 1/2 yards of Cranston Village Home Decor V.I.P print (100 % cotton)
2nd foto : 1 yard of Cherry Jubilee design, 29 inches of white paisley design, 1 yard of small red floral design (all 100% cotton)
3rd foto : 1 Funky Hearts ribbon (2.7 metres), 1 Floral ribbon (2.7 metres)
3 vintage buttons, 2 green flip-flop buttons
4th foto : 4 Quilter's Collectibles Patterns


Menarik kan... kalo lah ibu yang jadi the lucky winner... kurang2 ibu ade lah jugak modal untuk memulakan projek jahitan ibu... ;)so kawan2 ku.. mari lah sama2 gila meroyan giveaway yang ini pulak..

terms & conditions..
1. Add Spinning Spool Shoppe to your blog lists
2. Promote Spinning Spool Shoppe in your latest blog entry and add Spinningspool Shoppe link in the entry
3. Leave your comments here as this would automatically register you for The Spinningspool Shoppe Merdeka giveaway
4. Visit my other blog and leave comments there too.
5. Last, but not least join my site - be my follower, be my friend!

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

8 kawan ibu yang hebat:

AshAnas said...

wah, dah meroyan giveaway kakyong nih... hai, mak shira tgh gila cotton skrg nih... mcm nak masuk... tgk lah cmna nnti... kang dok berebut ngn kakyong plak... ekeke... bg can kt kakyong dulu lah... kain cotton mak byk lg agaknya... dia g kedai kain, nmpk lawa2 trus beli, kdg2 klu rs byk sgt bg kt kami adik beradik... untung la... hehe...

Zuhaini said...

wah.. cute nyer! :) geram tengok...

Rozy said...

kak yong,

kalau kak yong menang kak yong nak watper ngan benda-benda alah nih? :D

atty's said...

wah beshnya ..diah2 tu kakyong..

kakyong said...

Shira @ AshAnas,
hehehehh.. mana2 giveaway yg senang2 nak buat n3,,.. & hadiah pulak menarik.. cepat2 jer masuk... mana tau ade rezeki.. lagipun ni seme dr US tau... mahal tu cotton yg ala2 english tu..

ibu alia @ zuhaini,
yer.. memang cantik... kain tu walau tak besor mana yg ditawarkan.. tp boleh buat baju anak...

Rozy,
kain2 tu boleh buat baju anak2.. x kira lah gaun ker.. baju kurung ker... kain2 kapas tu mahal tau... kualiti bagus punya...
sila maklum, adik perempuan kakyong tailor, so memang boleh mnta dia jahitkan... @ kalo daku rajin, boleh gak menjahit di rumah mak... cuma malas jer nak nyebuk dgn mesin jaht mak tu.. :))

kak atty,
memang best kakty... tu yg terliur tu... :D

LynnAmalina said...

Salam Kak Yong,

Thank you dengan entry giveaway lynn yang panjang lebar kat blog kak yong ni :)
Salam perkenalan dari Lynn and Good Luck! :))

kakyong said...

LynnAmalina,

terima kash sudi menerjah ke mari... ni pendek jer.. ade lagi n3 yg pjg berjela :)

LynnAmalina said...

Kak yong, kenapa ada icon gelak pulak kat lynn punya comment tu?aiseh..mesti tersilap letak icon.
sorry...takpe, lynn wish kak yong sekali lagi - dengan hati yang tulus ikhlas, lynn wish kak yong "all the best"!takde nak gelak-gelak tau.. :)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .