Monday, July 27, 2009

Home » , » 203 Teka foto bersama kakyong

203 Teka foto bersama kakyong

Salam buat semua kawan ibu,
Maaf tak sempat nak balas komen entri ini. Nanti dah lapang sikit kakyong akan balas yer.
Kakyong tengah penin nak finalise & siapkan kerja akaun *yang rasa2 seperti ingin ku campakkan ke lombong* yang telah hampir 3 bulan on-hands. Tu yang tak dapat nak blogwalking.. sambil melepaskan tensi di ladang @ kebun di Facebook.. thanks Eta @ MamaQaypo yang telah mengajak kakyong menjadi petani-maya... :))
Sementara kakyong fenin2 nak selesaikan kerja2 akaun ni... meh layan teka foto seperti yang kakyong ade mention di entri lepas.

Sila teka foto 1 & 2.
  1. Teka foto akan dibuka sehingga hari selasa, 28 Julai 2009, 12 tengahari.
  2. Setiap seorang hanya boleh jawab sekali sahaja
  3. Seorang itu mestilah kawan ibu yang juga follower ibu... ;)
  4. Jika ade beberapa orang yang meneka dengan tepat & jawapan sama, maka cabutan (human random) akan dibuat & bakal dicabut oleh fikri.
  5. Pemenang akan diumumkan pada hari rabu, 29 Julai 2009.. bergantung pada jam berapa kakyong dapat bersiaran.. :D
Hadiahnya...

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

24 kawan ibu yang hebat:

SyahNur said...

nak teka la..

1) mixer

2) sandwich toster kot.. haha..

nk la novel tu.. kalo dpt free kan best.. hehe..

Rozy said...

salam kaka yong,

rozy cam tau jaa..pa menda tu..
tp kalau rozy habaq kat sini..satgi ada orang yg tiru mana aci...
kalau leh tulih kat kertas pastu pas kat kak yong orait gak...kekekkekekkeke

10 said...

kalo xnk jawapan sama... send kt emel kakyong x bleh ke? so, org len xtau la jwpn kita... ok ke?

MaMaMiE said...

Salam K.yong,

Nak turut serta jugak laaa...ngeh²..

1) Mixer
2) OveN

Fuhhh!!..smoga novel itu berada di tangan ku...kekkekekek...

MiszMama@Haslinda said...

alamak susah jugak tgk gambar no. 2 tu.. tapi yg pertama rasanye mixer yang no. 2 tu cam dapur gas je...kikikiki

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Uik!! Kak Yong dah ketagih jadi Petani Maya FaceBook cam MaMaQayPo dah ek?

Teka teki Teka tekuk...

1. Mixer

2. Oven

hehe... tak betoi pun tak kisah ler.. janji cuba...

♥cybermummy♥ said...

1: Mixer
2: Microwaveoven

Mintaklah betul .:P

SNAS said...

SALAM K.YONG,,,

$$ TEKA YER..

1: MIXER
2: OVEN

kakyong said...

teruskan meneka...

MAMASYAZA said...

teka ajalakan....
No. 1 - Mixer
No. 2 - Microwaveoven

yatie chomeyl said...

nak teka nak teka..nak sibuk2 teka gak

1) hand mixer
2) pintu oven

Hanz said...

Hanz nk teka...

1)Hand Mixer brand Pensonic
2)Toaster

Mama Safiyyah said...

akak,

nak cuba teka juge.....

1. hand mixer Pensonic
2. bahagian bawah bread toaster...

betul kah?

AshAnas said...

hai kakyong... mcm same je jwpn dgn sume nih...
1. mixer
2. oven

nza said...

1. hand mixer
2. microwave oven kot
...xnmpk le...

U-jin said...

1.mixer
2.vacum hat yg menyedut tuh...wakaka..memandai jor

sya said...

1. mixer
2. oven yang lama tu kan... :P

Orked said...

Salam Kak Yong..

Nak cuba gak jwb nih..

1) Hand Mixer jenama Pensonic

2) Toaster Oven

Ummi Qaisara said...

urmmm..x terer la bab teka meneka nie,
tapi nampak cm hand mixer je...hahaha hentam saja la.......

adianiez AIDA said...

1 - hand mixer... make sure adunan sebati ye puan-puan...

2 - toaster... baik-baik, jgn biarkan roti lompat anda ngireng...

MyHasla said...

salam bib...

last minute...nak mencuba gak ni! ;)

1) 5 Speed Pensonic Handmixer (210W)

2) Bahagian Belakang CD Player / Recorder yang brand lama (kalau brand yang baru2 kebanyakannya jenis slim melim. yang brand lama je yang tebal2 cam gitu)

Hehehehe! Betul ke??? Belasah je lar!

kakyong said...

Tekaan sudah diTUTUP...

pemenang sudah ada.. tunggu esok yaaa... x sempat nak buat apa2 n3 lagi ni... sabor yer... ;;)

Precious said...

Heh heehhh ... tak sempat nak teka. Cepat kasitau saper menang eh! Good luck all!

Yan said...

owh dh de pemenang
molopeh den

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .