Monday, July 6, 2009

Home » » 182 Ranking kunjungan terHebat Jun 2009

182 Ranking kunjungan terHebat Jun 2009

Salam buat semua,

Kali ini, ranking kunjungan ke Catatan Ibu diambil dari data Google analytic. So, ini adalah ranking bagi tempoh 1 hingga 30 Jun 2009.

Ranking no 1 hingga 9, sila ambil award ini yer. :D Buat kawan-kawan ibu yang lain, terima kasih sudi berkunjung ke Catatan IBu.

rank Nama #
1 Kak Yati NB 78
2 Sitisifir 64
3 Syayassir 63
4 Yatie Mommy SN Chomeyl 54
5 Ummumishkah 39
6 Kak Rina 30
7 UmmiKhayra 29
8 Hanz 25
9 kak Has 25
10 Ila mama faiz 24
11 mama emma 24
12 mombloggersplanet 24
13 mommy lyna 24
14 mrs anne 23
15 syahNur 22
16 aten10 21
17 Bai @ Mama Nazhan 20
18 Dayah 20
19 mamaQaypo 20
20 syahadah 20
21 Wansteddy 20
22 Yan 20
23 zuhaini @ ibu alia 20
24 Ayahnde pengasas 19
25 yati xstitch 19
26 zety zin 19
27 Aida 18
28 ctzura 18
29 jun @ matahariku 18
30 Miszmama 17
31 nadnye 17
32 Noy 17
33 fiza ibu iman 16
34 Hayati X 16
35 kak atty 16
36 ummu abdullahsyakir 15
37 ummu_abdullah 15
38 kakNik 14
39 cybermummy 13
40 fid 13
41 mama_aqish 13
42 miela77 13
43 u-jin 13
44 ummi salsabila 13
45 amyatie 12
46 mama shinta 11
47 ibu_umairah 10
48 mamaMI 10
49 QM 10
50 ashanas 9
51 hez 9
52 rhea 9
53 ctrahani 8
54 damaiinx 8
55 eus 8
56 mama zara 8
57 zieha ibu firas 8
58 azlina deco 7
59 Dj epoi 7
60 hana nash 7
61 Leen 7
62 suria 7
63 azzamoro 6
64 mamasyaza 6
65 mrs imran 6
66 nikhazifah 6
67 rizza 6
68 azzul@liza 5
69 fae-yust 5
70 ibu_arifa 5
71 Idah @ ummihanani 5
72 iNa 5
73 opah 5
74 sweetfiza 5
75 ummiaqeef 5
76 abqarian 4
77 anaklaut 4
78 ladyqay 4
79 nonnie 4
80 umi nuha 4
81 ummi-hanie 4
82 azira 3
83 CT zuraimah 3
84 D.h.e.a.s.y.a 3
85 hazia 3
86 idanizam 3
87 inspirasi hana 3
88 intanhijau 3
89 isabelle 3
90 kakluna 3
91 mama luq @ reena 3
92 Mama SS 3
93 mama tiara 3
94 Mirah 3
95 sarakids 3
96 Susu ibu.com 3
97 watie aziz 3
98 ady sham 2
99 azlishukri 2
100 cikjeela 2
101 dynnur 2
102 kak wani 2
103 mama airell 2
104 marya 2
105 muslimat dengkil 2
106 putramama 2
107 Reen 2
108 1001weblogs 1
109 ayang-adleyna 1
110 beckleesblog 1
111 bloggertricks 1
112 cik aimi husna 1
113 Cintamaniszlite 1
114 dmostsantai 1
115 dreamydolls 1
116 Fazahra 1
117 fcucommunity 1
118 Hanazeem 1
119 Ibu Akil 1
120 kakzida 1
121 Lili Precious 1
122 Mama Zahra 1
123 mangolicious6 1
124 manjongmari 1
125 miakids-rena 1
126 Momguess 1
127 mysinfulobsession 1
128 Nudaniella 1
129 Pija5120 1
130 QQ 1
131 Qulhaq 1
132 R leen 1
133 Rai 1
134 rossizam 1
135 sedapcorner 1
136 sharewithoya 1
137 sharina harisya 1
138 Sue Sufian @ Ladymiaka86 1
139 Syahidakmal 1
140 Syazwi AlJabri 1
141 UmmuFaqeh 1


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

19 kawan ibu yang hebat:

Mrs.Anne said...

;)) ranking kunjungan terhebat pun ada.. sy rank ke-14.. tak dpt ler award kak yong .. :((

atty's said...

huhuh..harus keje keras ni nak masuk senarai

miela77 said...

cam ne nak wat ranking tu eh...iela no 42...slalu masuk taip kat add...jrg thru link...mgkn tu sbb x masuk kot...heheheh

10 said...

eeemmm... rajinyer kakyong wat ranking kunjungan terhebat ni ek... nama 'org' x tersenarai la dlm top 9... emmm... kena teruskan usaha ni... hihihihiiii,....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Rajin yer Kak Yong ni... MaMa nak UPDATE Blog pun dah tak sempat.. apa lagi nak analyze.. :P

ummumishkah said...

terima kasih kak yong.. nanti ku ambil secara pukal kay!

Hanz said...

Yay! Tersenarai! Tima kasih Kakyong! Nak tepek skarang!

sya said...

wah, no.3 ye?
hehehe..
63 kali?
satu hari berapa kali saya masuk blog kak yong ni ye? :P

terima kasih kak yong.. :X aku ku tepekkan segera! :P

Ummi Salsabila said...

masuk senarai..tp awat bwh nau.hehe.
cmne kak yong buat audit cmni? teror ah...

nadnye said...

kyong yang rajin... nie..

ummuabdullahsyaakir said...

salah satu sebab ramai yang suka blog kak yong (termasuk daku^_^)sebab kak yong suka menghargai semua followers dalam semua aspek..hehe skema tak?

Pengasas said...

Salam KakYong,
Pokok epal dah besar ke?

yatie chomeyl said...

no 4 dtg mengutip award hehe

UmmiKhayra said...

Salam Kak Yong..

Wahhh... ada ranking... n tgk2 num 7?? hehehhehe memang suka singgah blog kak yong ni.. suka baca... tak sangka dapat masuk top 9... nanti saya amik ye kak yong.. nanti tepek kat bahagian award.. Terima kasih Kak Yong....

p/s: Kak Yong, cemana nak buat analisis2 tu? hehehhehehe

kakyong said...

Mrs Anne/10 aten,
takper, jgn sedih.. bulan ni cuba lagi.. :)

kak atty,
kak ty memang dah cukup kerja keras.. followers dah dekat 300 tp sempat lagi nak jelajah semua..
kalo ikut rekod kakyong, yg paling kerap boleh pergi utk 1 blog takat 10 kali ziarah jer.. lebih dr tu.. memang tak mampu.. ;)

meila77/ummikhayra/ummi salsabila/
ranking tu? kena add google analytical dulu.. nanti kakyong buat n3 pasal ni..

mamaqaypo,
senang je analysis referral ni.. cuma copy paste data dr google analytical.. pastu kemaskini sikit masukkan nama empunya blog.. run pivot table... done.. tp memang ken buat guna ms excel :D

nadnye/ummu AS,
ranking ni perlu utk daku.. sbb base on ranking ini & ranking komen itulah daku merempit ke blog kwn2.. yg tak de dlm rank @ rank yg jauh ke bwh.. memang jrg2 lah daku merempit... adil ke tak buat camni.. heheh :D

sya,
itu lah yg daku musykil.. walhal daku update n3, 1 hari sekali jer.. :))

Hanz,
masih menten erkk.. dok bz pun sempat gak lagi tu... :D

ummumishkah/mommy Sn,
amik, jgn tidak.. :X

Ayahnde pengasas,
pokok epal seme dah mati... :((
tp yg adik punya hidup subur (adik yg dok FRIM tu)... lupa nak minta di snapkan foto pokok epal dia.. kalo ade nanti saya tepek...

adianiez AIDA said...

adil kak... memang adil pd pendapat aida.
org rajin masuk blog kita, kita balas ler kerajinan org tu...
aida selalu sangkut masuk blog akak.
akan appear - not responding...

anyhow... ranking aida ke 27...
alamak... 3 kali ganda... tak layak...
takpe... lenkali...

MyHasla said...

bib, no.4 dah datang kutip award! Ni no.9 plak datang kutip! hehhehe! jagan marah ye yatie chomeyl... saje je ikut ayat awak. (saje nak kacau awak sama! kalau marah nanti dah tak chomeyl dah!)

MiszMama@Haslinda said...

ranking 30lah..kene usaha lebih sikit untuk menaikkan ranking..adess excited giler saye ni cam nak masuk grandprix laks. auwww!

kakyong said...

UmmiKhayra,
kena install google analytic..
cuba try link ni
http://www.google.com/analytics/

Aida,
lately ni kerap jadi 'not responding'..
tak tau lah sbb line tenet yg slow ni @ ade sbb lain yg x dpt dikenalpasti... :))
Aida walau jrg jgh tp rajin mengomen... ;)

Kak Has,
sila lah.. lambat plak saya respond kat komen2 nih... :(

Miszmama,
no harm.. as long u ade dtg jengah sini.. Insya Allah, akan diberi kunjungan balas... ;;)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .